Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy 23 négyzetméteres lakás...

Egy 23 négyzetméteres lakás elegendő egy embernek?

Figyelt kérdés

Van benne egy 14 nm-es szoba, egy konyhasarok (3,5 nm), egy fürdőszoba (4 nm), és egy kis előszoba. (1,5 nm)

Nm=m^2

2021. febr. 7. 15:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
91%

Na meg attól is függ, mennyire tervezed berendezni, átalakítani, mennyit költesz rá.

Olcsón is kihozható IKEÁ-s berendezéssel, kihúzható ággyal, sok mindent elnyelő bútorokkal. Egyedileg épített bútorokkal meg kis teret is ügyesen be lehet építeni, kihasználva a magasságokat, komplett teret.

2021. febr. 8. 12:28
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

A börtönökben sokmilliós kártérítést kapnak az anyagyilkosok, ha kicsi a cella.

A becsületes emberek meg lakjanak egy ilyen kis lyukban...

2021. febr. 9. 12:39
 23/30 anonim ***** válasza:
94%
Én úgy voltam vele mikor lakást vettem h inkább legyen meg a m2 meg legyen 2szobás mint hogy jobb állapotú, de pici legyen. Ok, vesződség a felújítas, de idővel pár millából megvan, és akkor van egy normális otthonod, amit ha eladod, normális árat kapsz érte és könnyebben találsz vevőt mint egy lyukra.
2021. febr. 9. 12:49
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Én egy picivel nagyobb, 29nm-es lakásban kezdtem az életem. Nekem elég volt.
2021. febr. 12. 12:01
 25/30 anonim ***** válasza:
13%

20 m2-es a -szabvány- kerti medencénk.

bocs.

2021. febr. 13. 17:52
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Én ekkora lakást bérlek, el vagyok, persze jobb lenne egy nagyobb, de ez is nagyon sokba kerül. Ha az én saját lakásom lenne, akkor nagyon boldog lennék vele, de sajnos még ez is elérhetetlen árkategória. :(
2021. febr. 22. 14:41
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Meg egyébként igény kérdése. Én a nagy lakásba sem hívnék vendégeket, max a szüleimet néha. Szóval az a része nem zavar a garzonban, hogy nincs hely házibulit tartani. Koronavírus mentes időkben úgysem otthon bulizok. Viszont a tárolás az már nehézkesebb, nekem rengeteg cuccom van. Bútoraim nincsenek, de minden másból nagyon sok van, de átgondolt pakolással el tudtam helyezni a dolgokat. Amúgy korábban félszobákban laktam és ott is ennyi cuccom volt, de valahogy elrendeztem a dolgokat mindenhol. Tudom, hogy jobb lenne nagyobb helyen, de nem kívánságműsor, perpillanat ezt is nagy luxus fizetni nekem a fizetésemhez viszonyítva.
2021. febr. 22. 14:50
 28/30 anonim ***** válasza:
67%
A börtönökben 23 négyeztméter jut 10 emberre. És évtizedeket húznak le ott. Akkor szerinted 23 nem elegendő egy embernek?
2021. szept. 15. 03:42
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Semmi értelme nincs egy börtön hasonlítani egy lakáshoz.

Egyrészt nem akar senki rabként élni. Másrészt a börtönben maga a háló rész akkora, nem 23 négyzetméterben van benne a zuhanyzó, wc, konyha, stb.

2021. szept. 15. 11:28
 30/30 anonim ***** válasza:

Csak a zuhanyzó nincs ott. A wc az a cellába van. Amúgy miért is nincs értelme a hasonlatnak?

De akkor mondok egy másik példát.

Akik lakókocsiban/lakó autóban laknak hosszabb távon. Azoknak a családoknak még 23 négyzetméter se jut. Magyarországon nem sok ilyen van, de a nagy lakókocsis nemzetek él annál több. Vagy luxegmburgba például. Ott a románok , lengyelek laknak lakókocsiba mert az albérlet nagyon drága ha egyáltalán van ki adó szoba

2021. szept. 16. 09:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!