Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy 23 négyzetméteres lakás...

Egy 23 négyzetméteres lakás elegendő egy embernek?

Figyelt kérdés

Van benne egy 14 nm-es szoba, egy konyhasarok (3,5 nm), egy fürdőszoba (4 nm), és egy kis előszoba. (1,5 nm)

Nm=m^2

2021. febr. 7. 15:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
90%
Egy embernek, minimál stílusú berendezéssel elég lehet. De házibulikat nem fogsz ott tartani, az tuti.
2021. febr. 7. 17:01
 12/30 anonim ***** válasza:
90%

Elég hogyha nincs sok cuccod.

Alapvetően el lehet benne férni de így covid alatt ekkora területen tengetni a mindennapokat eléggé kényelmetlen.

2021. febr. 7. 17:06
 13/30 A kérdező kommentje:
Nem egy öröklakás lenne, csak egy pár évig (kb. 5) laknék benne, aztán nagyobbat vennék.
2021. febr. 7. 17:59
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes helykihasználással ha kényelmes nem is, de elfogadható tér alakítható ki. Semmi feleslegeset ne tárolj.
2021. febr. 7. 18:04
 15/30 anonim ***** válasza:
67%

Én egy 33 négyzetméteresben lakom, de annyi könnyítéssel, hogy van galéria, ahol az ágy található. Szerintem ez a minimum élettér, de én már 2 év után is kezdek tőle megundorodni. Van egy fürdő-wc egyben, egy mini konyha-előszoba és egy viszonylag tágas nappali, ami fölött a galérián van a "háló". Ha nem lenne galéria, szerintem sokkal kevésbé lenne komfortos.

23 négyzetméteren, galéria nélkül nem is tudnám mit csinálnék. Az tényleg csak átmenetileg jó, akkor is csak akkor, ha nem kell sokat otthon lenned. A vendégfogadást gyakorlatilag elfelejtheted, ez egy lyuk.

2021. febr. 7. 19:20
 16/30 anonim ***** válasza:
79%
5 év hosszú idő l.
2021. febr. 7. 20:03
 17/30 anonim ***** válasza:
93%

Elég, ha csak a napi cuccaid vannak benne.

Ha van szánkód, hangszered, sportszered, könyvek, kották, játékok, stb., akkor nem elég.

2021. febr. 7. 21:04
 18/30 anonim ***** válasza:
96%
Nekem még nagy is lenne egyedül, egy lakókocsiban (9-10 m2) elférnék a cuccaimmal együtt.
2021. febr. 8. 08:45
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég lehet... A lakásunk 54 nm, 4 fős a család, az kevesebb mint 14 nm fejenként, az előző lakásunk meg 36 nm volt, akkor 3-an voltunk, 12 nm/fő ha úgy nézzük (ott 1 szoba volt, itt 2)
2021. febr. 8. 09:09
 20/30 anonim ***** válasza:
66%

Attól függ hogy nézzük, lehet elég, lehet nem.

Nekem 30+ évesen nem lenne elég.

Egyszerűen azért, mert alapból igényem van 1,5 szobára. És arra, hogy külön legyen legalább egy hálófülkém, hálószobám, ne az ágyamra kelljen leültetni a vendégeket. Vagy ha ott alszik családtag, ismerős akkor ne egy helyiségben legyünk.

Másrészt ha azt nézem, hogy eddig elvoltam egy 8 nm-es félszobában is, meg lakótárssal osztoztam a közös részeken, akkor ahhoz képest a 24 nm is hatalmas.

2021. febr. 8. 12:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!