Egy 23 négyzetméteres lakás elegendő egy embernek?
Van benne egy 14 nm-es szoba, egy konyhasarok (3,5 nm), egy fürdőszoba (4 nm), és egy kis előszoba. (1,5 nm)
Nm=m^2
Elég hogyha nincs sok cuccod.
Alapvetően el lehet benne férni de így covid alatt ekkora területen tengetni a mindennapokat eléggé kényelmetlen.
Én egy 33 négyzetméteresben lakom, de annyi könnyítéssel, hogy van galéria, ahol az ágy található. Szerintem ez a minimum élettér, de én már 2 év után is kezdek tőle megundorodni. Van egy fürdő-wc egyben, egy mini konyha-előszoba és egy viszonylag tágas nappali, ami fölött a galérián van a "háló". Ha nem lenne galéria, szerintem sokkal kevésbé lenne komfortos.
23 négyzetméteren, galéria nélkül nem is tudnám mit csinálnék. Az tényleg csak átmenetileg jó, akkor is csak akkor, ha nem kell sokat otthon lenned. A vendégfogadást gyakorlatilag elfelejtheted, ez egy lyuk.
Elég, ha csak a napi cuccaid vannak benne.
Ha van szánkód, hangszered, sportszered, könyvek, kották, játékok, stb., akkor nem elég.
Attól függ hogy nézzük, lehet elég, lehet nem.
Nekem 30+ évesen nem lenne elég.
Egyszerűen azért, mert alapból igényem van 1,5 szobára. És arra, hogy külön legyen legalább egy hálófülkém, hálószobám, ne az ágyamra kelljen leültetni a vendégeket. Vagy ha ott alszik családtag, ismerős akkor ne egy helyiségben legyünk.
Másrészt ha azt nézem, hogy eddig elvoltam egy 8 nm-es félszobában is, meg lakótárssal osztoztam a közös részeken, akkor ahhoz képest a 24 nm is hatalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!