Vennél lakást lift nélküli társasházban?
Figyelt kérdés
Szöveges véleményeket is örömmel veszek, hogy milyen érvek, ellenérvek vannak.2020. szept. 28. 14:28
21/28 A kérdező kommentje:
Ma már úgy tudom, hogy be sem építhető 8 személyesnél kisebb lift, és ezeknél biztos hogy nem kell semmit mormolni, nincs is rá különösebben időd, mert megérkeztél. Az meg egy ismert megoldás, hogy a lift kiépítéséért és üzemben tartásáért (közös költségben megjelenő összeg), azok a lakások fizetnek, akik használják (pl. kártyás üzemmód).
2020. nov. 12. 16:02
22/28 anonim válasza:
És a kártyás liftnél (ilyenről mondjuk nem hallottam még) ha vendéged jön az hogyan használja?
23/28 anonim válasza:
Igen, ugyanakkor én pont a földszinten nem laknék szívesen, alulról nem jönne meleg télen, ill. mindenki a lakásom mellett közlekedne el, ill. ha nincs rács az ablakon, betörni is könnyebben tudnak.
24/28 anonim válasza:
"mindenki a lakásom mellett közlekedne el" Ez a kialakítástól erősen függ, hol helyezkednek el az ajtók a lépcsőhöz képest. Mi társasházunkban földszinten van 2 lakás ami a lépcső mögé van "eldugva", arra tényleg csak az megy aki ott is lakik.
25/28 anonim válasza:
Igen. Utálom a liftet, a lépcsőzés meg teljesen okés testmozgás, még cipekedve is.
26/28 anonim válasza:
Soha, semmi pénzért! Mert születésem óta mozgássérült vagyok. Két oldali csipő és térdficammal születtem. Sajnos aztóta az egésszégügyi állapotom csak romlott. Most, már akkor sem vennék lift nélküli társasházban lakást ha a főldzsinten laknék. Sőt azt is megnézném hogy egy elektromos kerekesszékkel be fér-e egy kerekes székes mozgássérült. Mert például az 1970-es és 1980-as években épűlt, Békásmegyeri, Újpesti, Újhegyi, Gyakorló utcai LTP-n épült panelekben olyan kilcsi a lift, hogy egy elektromos kerekes székes éppen hogy be fér a liftbe.
27/28 anonim válasza:
"Legyen házad tízemeletes lift, lépcső nélkül oszt a nyavaja rángasson benne föl s alá"
(Macskajaj)
28/28 anonim válasza:
Én benyomtam a "Soha" opciót, mert olyan hobbim van, amivel kapcsolatban 30-40 kilós cuccokat kell lifteznem.
Emellett van 2 bringám is, amit a tizedikre felvinni lift nélkül elég nagy szívás.
Ha ez a két dolog nem lenne, akkor még tízemeletesben is vennék lift nélkül lakást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!