Most meg fognak büntetni?
Sziasztok.
Falusi csok rá vásárolnank házat 3 meglevő gyerekünk van.
Viszont a párom nincs elvalva az előző feleségétől.
Penteken adtuk be a papírt.
Tegnap pont láttam egy Facebook csoportba egy hasonló kérdést mint a miénk és valaki azt írta hogy komoly pénzbüntetés jár érte?
Most akkor hogy van?
Nagyon félek hogy megbuntetnek de mi ezt nem tudtuk.
Én úgy tudtam egyedül állok élet társak is igénybe vehetik.
Megint megkérdezem:
Miért nem váltak el eddig?
Ha házasok, akkor a házasság alatt szerzett akármi ingó, ingatlan közös szerzeménynek számít.
Én biztos nem vennék házat úgy, hogy a 1/4-re bármikor ráteheti a kezét a pasim a felesége. Még ha a Csok-ot meg is kapjátok.
Azt sem tudjuk hogy ő most jelenleg merre él.
KB 6 éve hallani sem hallottunk a nőről.
És ha csak a párom adná be az igényt?
Vagy úgy nem lehet?
Ő nem kapná meg?
Mind a 3 gyerek a nevén van.
Közös a lakcim is.
Erről beszélek, csak nem akartam ennyire részletekbe menően, mert láthatóan falra hányt borsó.
Kérdező!
Ha már valaki egyedül akarja felvenni, az NE a pasid legyen, hanem te!!!...amennyiben te nem vagy férjnél valakivel.
Már miért lenne kamuzás, ha egy élettársi kapcsolatban csak az egyikük akarja hitellel anyagilag elkötelezni magát, különösen, ha a másik félnek tisztázatlan a jogi helyzete?
Én is 15 éve élettársi kapcsolatban élek, de az anyagiakban nem ismerek tréfát. Saját hitelem van, amit én fizetek, nyilván annak az ellenértéke is az enyém. Ez a tiszta sor szétválás esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!