Mi az esély arra, hogy meg fognak büntetni?
Akkor nyugidj meg,attol majd megnyugszol........
Sosem értettem mit kell ezen paráztatni magad,hogy a szomszéd asszony keresztlányának az öccse vagy jelen esetben egy rossz mobilos alkalmazas azt mondja ,hogy " van ott valami".....
Elég régóta vezetek, nem keveset és sokszor mentem át ilyen piroson...
vagy pl. teherautó volt előttem és mentem utána majd akkor láttam, hogy piros már a lámpa amikor a lámpa alatt voltam. :)
Szóval nyugi, ilyenért nem fognak megbüntetni.
Először is, köszönöm a válaszokat.
Hazafelé is arra jöttem, oda- és visszafelé is van 1-1 kamera az oszlopokon, ugyanakkor mindkét irányból tilos balra kanyarodni..így a nyugodtságom végett arra tudok gondolni, hogy ezek a kamerák a "hibás" kanyarosát figyelik (és könnyen el tudom képzelni, hogy a Waze is ezért szólt, nem a piroson áthaladást).
Illetve, meg tudom érteni, hogy meglepődtök azon, hogy aggódom, de: Engem már nem egyszer büntettek meg közterületen való alkoholfogyasztásért (minden alkalommal 1 sörről, és csendes, nyugodt beszélgetésről szólt az "ivászat"), valamint akadnak még olyan hihetetlen sztorijaim, hogy 10 fogorvosból 9 nem hiszi el, hogy ilyesmiért büntetnek :) Pedig engem de!
Most elvileg razzia van az utakon, mérik a károsanyag kibocsátást..Isteni szerencse lesz, ha megúszom :D
Egyébként, ha esetleg..csak feltételezve, hogy kapok egy piroslámpás büntetést..akkor mekkora összegre számíthatok? :/
Nem fogsz kapni.... amennyi piros lámpán én már átmentem, milliókat kellene befizetnem :D
amúgy 50e ft lenne a büntetés.
de mint feljebb írtam vannak szituációk amikor akaratlanul is átmész a piroson...
ha mégis kapnál csekket akkor:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!