Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Átmentem a sárgán. Ezért meg...

Átmentem a sárgán. Ezért meg fognak büntetni? ( videó )

Figyelt kérdés

Nem fűzök hozzá sok kommentárt mert ez történt, átmentem, hibáztam. Viszont megnyugtató lenne ha sárgán áthaladásért nem büntetnének meg. Ja és sajnos 80km/h volt a sebességem, mivel 60-nál vettem észre, "hogy szerintem sietni kéne "

https://www.youtube.com/watch?v=gKrkY0-Vje0&feature=youtu.be

2017. aug. 27. 18:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hát az a sárga már nagyon érett sárga volt. ha szerencséd van megúszod.
2017. aug. 27. 18:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Ezeken a lámpákon van kamera? Főút...
2017. aug. 27. 18:57
 3/11 anonim ***** válasza:
szerintem nincs, én nem aggódnék
2017. aug. 27. 19:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Ezért már jogos lenne a büntetés mert simán megállhattál volna, de nem hiszem hogy lesz belőle problémád, mivel ha kamera van az maximum térfigyelő tehát az alapján maximum ennél jóval súlyosabb gond miatt rángatnának meg.
2017. aug. 27. 19:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Szedd le a videót Youtube-ról és szerintem nem tűnik fel senkinek.
2017. aug. 27. 19:28
 6/11 nemcso ***** válasza:
Nem egy rendőrlámpában van kamera, ami nem térfigyelő, hanem a piroson való áthaladást, gyorshajtást fotózza a rend éber őrei számára. Nézz utána neten cím alapján, ha ilyen, biztosan említik valahol az autósok.
2017. aug. 27. 21:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Gyorshajtást lámpánál? Soha nem hallottam. Viszont megnéztem a neten és ott nem nagyon dob ki a gép kamerát..
2017. aug. 27. 22:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem szedd le a videót.Ilyesmikkel nem foglalkoznak nyugi.Nállunk is évek óta működik a városban elvileg a kamera de még sose kaptam csekket.Inkább a baleset veszélye miatt kéne aggódni sose lehet tudni :S
2017. aug. 28. 10:42
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom levenni, elfelejtettem a e-mail címet :) nincs rendszám se semmi szóval nem mennek semmire.. meg lehet nem is én mentem át a sárgán hanem találtam a videót... meg minden lehet...
2017. aug. 28. 12:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Majd írd azért le mi sült ki az ügyből.Érdekel :D
2017. aug. 28. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!