Átmentem a sárgán. Ezért meg fognak büntetni? ( videó )
Figyelt kérdés
Nem fűzök hozzá sok kommentárt mert ez történt, átmentem, hibáztam. Viszont megnyugtató lenne ha sárgán áthaladásért nem büntetnének meg. Ja és sajnos 80km/h volt a sebességem, mivel 60-nál vettem észre, "hogy szerintem sietni kéne "
https://www.youtube.com/watch?v=gKrkY0-Vje0&feature=youtu.be
2017. aug. 27. 18:54
1/11 anonim válasza:
hát az a sárga már nagyon érett sárga volt. ha szerencséd van megúszod.
2/11 A kérdező kommentje:
Ezeken a lámpákon van kamera? Főút...
2017. aug. 27. 18:57
3/11 anonim válasza:
szerintem nincs, én nem aggódnék
4/11 anonim válasza:
Ezért már jogos lenne a büntetés mert simán megállhattál volna, de nem hiszem hogy lesz belőle problémád, mivel ha kamera van az maximum térfigyelő tehát az alapján maximum ennél jóval súlyosabb gond miatt rángatnának meg.
5/11 anonim válasza:
Szedd le a videót Youtube-ról és szerintem nem tűnik fel senkinek.
6/11 nemcso válasza:
Nem egy rendőrlámpában van kamera, ami nem térfigyelő, hanem a piroson való áthaladást, gyorshajtást fotózza a rend éber őrei számára. Nézz utána neten cím alapján, ha ilyen, biztosan említik valahol az autósok.
7/11 A kérdező kommentje:
Gyorshajtást lámpánál? Soha nem hallottam. Viszont megnéztem a neten és ott nem nagyon dob ki a gép kamerát..
2017. aug. 27. 22:08
8/11 anonim válasza:
Szerintem szedd le a videót.Ilyesmikkel nem foglalkoznak nyugi.Nállunk is évek óta működik a városban elvileg a kamera de még sose kaptam csekket.Inkább a baleset veszélye miatt kéne aggódni sose lehet tudni :S
9/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom levenni, elfelejtettem a e-mail címet :) nincs rendszám se semmi szóval nem mennek semmire.. meg lehet nem is én mentem át a sárgán hanem találtam a videót... meg minden lehet...
2017. aug. 28. 12:56
10/11 anonim válasza:
Majd írd azért le mi sült ki az ügyből.Érdekel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!