Mit gondoltok az alábbi videóról?
A tanulóautók mindig így mennek, mert az oktatók egy hangyafaszni apróság miatt is elmeszelnek. Ki az a marha aki százszor akarna vizsgázni? Inkább mennek így, ez van. Szar az egész autós oktatási rendszer. Pontosan erről beszéltünk nemrég, hogy van aki az 50-es táblánál csak 50-nel megy és az 51 már ördögtől való és inkább feltartja akár a forgalmat is. Na az ilyenek is hasonló barom oktatásban részesültek annak idején, azért lettek ilyenek.
Kamionos meg mondjuk figyelhetne a kajálás helyett előre. Érdekes én kibírom 8 órán át kaja nélkül, ha előtte rendesen eszek, nekik meg tudtommal van 4 óra után kötelező pihenő, szóval ráérne. Azzal az egy másodperces félrenézéssel is lehet probléma, ha késve fékez.
Azért fékez be mert dudál mint a barom meg totál nem tartja a követési távolságot....
50-es sebességkorlátnál hova akar menni KAMIONNAL lakott területen belül 70-el???
Én sem értem miért fékezget be többször is. Hol előzgessen a kamion lakott területen? Meg csak akkor dudál, és akkor nem tartja a követési távolságot, amikor a tanulóvezető befékez.
Ha le akarná tolni a kamion, akkor az látszana, hogy folyamatosan 5 centira a nyakában lenne.
Szerintem agyrákja van az oktatónak, meg annak is, aki ilyen videókat töltöget fel.
#7-es: pont, hogy a kamiondudára lép rá az oktató a fékre...
az oktató sem vak, látja, hogy 2 méterrel a seggében van a kocsinak a kamion...
pont, hogy a tanulóvezetőknek kellene segíteni, nem pedig piszkálni őket...
nekem is marha jól esett amikor egy mellékutcából kellett kijönnöm és állt a kocsisor keresztbe...
elnéztem balra és egy férfi mutatta az ujjával az "ejnye bejnye" jelet, hogy még ne menjek ki (mert ugye jobbra lehetetlen volt kilátni) aztán pár kocsi elment a szembe sávba aztán mutatta az "ok" jelet a kezével és elindultam :)
csak egy mosollyal tudtam megköszönni neki, de jól esett, hogy vannak akik nem bunkó módon közlekednek hanem segítik a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!