Szerintetek veszélyesen vezetek? (videó)
Én csak lendületesnek, dinamikusnak szoktam leírni a vezetési stílusomat. Egyesek szerint azonban veszélyesen vezetek. Ezért is vágtam össze az alábbi videót.
https://www.youtube.com/watch?v=LmlU--2O9Gc
Egyreszt te nem vezetsz hanem biciklizel.
Masreszt nyilvan nagyobb pofatlansagokat nem tettel a videoba. De igy is van benne par veszelyes szituaciobilletve ordas szabalytalansag.
3:40 korul nem nezel jobbra hatra ( ha ez fejkameraval keszult)
Első egy percet néztem csak meg, többre nincs kedvem.
0:48-nál az LWW-527-es szürke Fócvágen tulajdonosának az arcát elverném fa**korbáccsal.
Előtte nem sokkal jobbról kielőzöl egy szűk helyen egy furgont... Majd kis híján összecsókolózol a robogóval. A te arcodra is rácsapnám, a mihez tartás végett.
Röviden: sok a hülye az utakon, de a természetes szelekció szerencsére teszi a dolgát.
Én nem mondanám túl veszélyesnek. Igaz, vannak helyzetek, amibe nem mentem volna bele, de nagyjából rendben van.
Ami viszont feltűnt: a gykputakon a sebességed lényegesen gyorsabbnak tűnik a megengedettnél. Vagy ez csak érzékcsalódás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!