Meg fognak büntetni, meddig várjam a rendörséget?
1,5 éves gyerekem,lekapcsolta a fövillanykapcsolot a lépcsöházba,azonnal visszanypmtam,de a felsö szomszéd lejött orditva h eltöri a gyerek kezét üeg hivja a rendöröket mert ez nem játszotér,elviteti a gyereket mert nem birok rá figyelni. Egy pillanatra néztem félre mig a babakocsi aljából kipakoltam,és a fiam már le is nyomta azt az izét.
Nagyon megijedtem a hapsitól ugy ordított velem öklét rázta felém,még most is remeg a gyomrom egy orája történt a dolog. Várom azota is a rendöröket
Dehogy hívta a rendőröket, jó környéken lakhatsz...
Inkább azon aggódnék, hogy a gyerek csak annyira van nevelve, hogy egy pillanat alatt rámarkol ilyen elektromos dolgokra
Egyrészről ne aggódj.
Nálunk a cigányok minden hónapban elrágják a lakótelepre vezető vezetékeket és órákig nincs áram. Volt, hogy egy egész hétvégét kellett kibirnunk, nekünk proliknak :D áram nélkül. Kiolvadt a kaja, megromlott, szóval van miről mesélni.
Szerintem a csávó idegbeteg, és ha kimennek a zsaruk, akkor hívd be őket, kínáld meg őket valamivel, és sajnálkozz. Ne a kifogásokat keresd csak kérj bocsánatot. És egyébként elmondhatod azt, hogy agresszív a szomszédod, és félsz tőle.
Mindazonáltal érdemes néha időtöltésnek nézned a Szuper Dadát, Joe Frost-ot, mert rengeteget lehet tőle tanulni gyereknevelésből. Muszáj elmagyaráznod a gyereknek, hogy mi a tabu, vagy később még nagyonn problémáid lesznek vele.
Egyrészt nem fogja hívni őket, másrészt ha netán ki is hívja, semmit se fognak csinálni.
Sajnálom, hogy ennyire megijedtél. :-( :-(
Nyugodj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!