Szerintetek kihívjam a rendőrséget a skizofrén/pszichopata szomszédomra, aki állandóan részegen őrjöng? Mindennap félek kimenni a lakásból.
Fél éve költöztem a barátomhoz, egy társasházba, a legalsó alagsori szintre. Felettünk lévő szomszédról van szó. Ahhoz, hogy kijussak a házból el kell haladnom az ajtaja előtt. Régebben is hallottam már fura dolgokat fentről, de nem foglalkoztam vele, azt hittem átrendezik a lakást, vagy költözködnek, sportolnak, tudom is én. Egyre gyakoribb lett, hogy olyan hangokat hallok, mintha szétvernék a lakást, bútorokat dobálnak... Még ezzel sem foglalkoztam nagyon, de mostanában ordítozást is hallok rendszeresen. Egyik nap mintha egy női hangot hallottam volna, olyan volt, mintha a nő elzárkózott volna a férfi elől, és nagyon durván őrjöngött. Mondtam a barátomnak, hogy hívjunk rendőrt, mert lehet épp a feleségét veri. De lebeszélt róla, azt mondta a házmesterrel beszélni fog. Kiderült, hogy ez az alak egyedül él a nagyapja a házában. Nem sokkal utánam költözött ide. Megígérte, hogy a nagyapjával fog beszélni, mert a házmester is zavartnak látta a férfit. Egy másik lakótól, aki rendszeresen a ház előtt szokott cigizni (ő a földszinten lakik az idegbeteg felett) megtudtuk, hogy van egy kutyája. Lehet, hogy az állatot bántja. Azt is megtudtuk, hogy rendszeresen az utca végén lévő kocsmában szokott inni. Barátom egyetlen egyszer látta, akkor is mondta, hogy ránézésre pszichopatának néz ki. Én is egyszer láttam, nagyon megnézett és tényleg nem tűnt normálisnak.
Tegnap is találkoztam vele. Bejöttem a lépcsőházba és és megcsapott az a savanyú alkoholista szag, hallottam, ahogy a kulcsaival zörög. Lejöttem és láttam , ahogy a nyitott ajtó előtt áll alsó nadrágban, egy üveg piával a kezében. Talaj részeg volt, a pupillái úgy néztek ki, mintha valami stimuláns drog hatása alatt állna. Köszöntem neki, hogy jó estét, ő is próbált köszönni, hogy jó estét, aztán elkezdett valami mondani, de nem értettem, össze-vissza beszélt. Elkezdett utánam ordítozni, hogy b*****dzmeg, fuck you, b****zdmeg, aztán összevissza ordítozott egyszer magyarul, egyszer angolul, mintha párbeszédben beszélgetett volna magával.
Tegnap este is ment a szokásos műsor, üvöltözés, törés-zúzás. Aztán kijött a lépcsőházba és irtózatos ordítozásba kezdett egyszer angolul, egyszer magyarul, majd visszament. Tovább folytatta. Utána megint kijött, mintha egy nővel beszélgetett volna, nem tudom, de akkor is két nyelven beszélt.
Megint hallom, ahogy fent őrjöng. A barátom szerint még ne hívjunk rendőrt, ameddig nem beszélnek a nagyapjával, vagy komolyabb dolog nem történik. Nagyon félek, tegnap kirázott a hideg mikor mellette kellett lejönnöm, attól félek egyszer berángat a lakásába...
Ha te ezek után amiket átéltél hallgatsz a barátodra, akkor nagyon buta vagy. És ha veled történik az a komolyabb baj ? Esküszöm nemértem néhány ember hozzáállását a dolgokhoz.
Itt kétszer őrjöngött egy idióta a lépcsőházban, harmadszorra már rájuk hívta valaki a rendőröket. Ha az ismeretlen lakó nem teszi, megtettem volna én. Azóta rend van.
Te meg ne légy nyámnyila. Ha félsz cselekedj ne a barátodtól várd örökké a megváltást.
1: Hívj rendőrt feltételezhetőleg drog hatása alatti bántalmazás gyanújával, lehetőleg névtelen bejelentést tegyél.
2: Nem pszichopata.
köszi, ha megint hallom biztos kihívom őket.
Igen, a pszichopata feltelezésem addig állt fent, ameddig azthittem a feleségét veri, de aztán rájöttem, hogy saját magával folytatja le a párbeszédeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!