Pszichopata vagyok? Állandóan egy dolgon kattog az agyam.
Régen nagyon sokat bántottak, csesztettek, csúfoltak... és most Középiskolában vettem észre hogy mindig arra gondolok hogy hogyan belezhetnék ki valakit/ hány perc alatt tudnám leszúrni, és mivel. (bármi ami a közelemben van, szóba jöhet) imádom a vért. Legjobb fiúbarátomat szét harapdálom... nem értem miért van ez... és ha nem csuknának börtönbe gyilkolásért, már rég sok mindenkit kibeleztem volna... Az álmaim is arról szólnak hogy vagy én ölök meg valakit vagy ő végez ki engem brutálisan... mindig egy hófehér hajú, vörös szemű fiú van az álmomban.... és mindig sírva ébredek fel.... nagyon nem bírom ezt... viszont több énem van... az egyik nagyon kedves, mindenkivel törődik, imádja az embereket.. stb... a másik, az állandóan depizős, szomorú.. stb.. a harmadik meg "ez" a kibelezős, brutális... de mostanában csak az utolsó jön elő.... a barátaim nagyon bírják ezt az énem... de én kevésbé.. mindegyik azt mondja hogy milyen "menő"... pedig én nem szeretem... minden pillanatban arra gondolni hogy ezzel/és ezzel/ és ezzel az emberrel mit csinálnék... mit csináljak? ez már igy fog maradni? ~részletesebben privátban leirom~
14/L
fuuu ez igen !
a válaszom :igen az vagy!!!
furcsa hogy ilyen dolgok "izgatnak" fel téged 14/l létedre...
Uh! Tudod én is hasonló vagyok. Imádnak a barátaim, meg mindenkit megnevettetek, azt mondják az idősek h én vagyok talán az egyetlen kedves és jó fiatal manapság... de ha egyedül vagyok teljesen máson jár az agyam mint a barátaim szórakoztatása. Nekem mondjuk nem a gyilkoláson jár az agyam, hanem az illegális utcai versenyzésen, autólopáson, drogkereskedelmen, túsz ejtésen. Ha pl felszálok egy buszra vagy bemegyek egy boltba, egyből azon jár az agyam, h miként tudnám túszul ejteni az embereket v kirabolni az adott helyet. Töbször figyeltem már h tudom melyik buszon mennyien járnak és h melyik soffőr mikor vezet és melyik lenne a legalkalmasabb arra h soffőrrel együtt túszúl ejtsem őket. De a legrosszabb esetben sem lennék gyilkos Szóval ilyen idióta alvilági dolgok, amik persze csak a filmekben vagányak a valóságban szégyen mindeggyik.
Ha egy jól sikerült napom van vagy épp a barátaimmal lelkizünk, akkor ezek kiürülnek belőlem és valós élettel kapcsolatban tudok gondolkodni. Nem hiszem h téged nem lehetne kúrálni.
Szia. Én is ilyen vagyok mint te. Ha gondolod nekem írhatsz privátot, kedvelem az ilyen hozzám hasonlókat.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!