Mit csinaljak ha állandóan sírnom kell?
Ne butáskodj! Olyan nincs, hogy senki sem szeretne :)
Pusztán a hormonjaid és a tested hatalmas változásokon megy át, ami a pszichédre is kihatással van.
Tudat alatt biztosan stresszel is valamin, pl a továbbtanuláson (gondolom 8.-os lehetsz). Bizonyára van valami ezt kiváltja belőled, csak senkinek nem beszélsz róla, és ez olykor elő tör belőled.
Habár én fiú vagyok, de amikor án voltam 14-15 éves, akkor én ez miatt paráztam, hogy "mi lesz most, szétrobban a régi osztály akikkel együtt nőttem fel, új emberekkel kell megismerkednek mint diákok és mint tanárokkal, új lesz a hely stb..."
Aztán egyszer egy jó barátom pont ezen ki is bukott, és kicsit ki lelkiztük magunkat, holott sem ő, sem én nem vagyunk olyan tipusúak, de ezt mindkettőnknek meg kellett valakivel beszélnie.
Gondolkozz el kicsit, neked nincs e valami olyan "félelmed", ami ezt a sírást okozhatja, kiválthatja. De hozzáteszem, a tested is ludas lehet, amit persze idővel ki fogsz nőni, csak most még változol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!