Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csinaljak ha állandóan...

Laurka2000 kérdése:

Mit csinaljak ha állandóan sírnom kell?

Figyelt kérdés
már matek órán is semmi bajom nem volt lenyegileg hallgattam amit beszel a tanár és hirtelen észrevettem h könnyezik a szemem.. Szerencsére nem vette észre senki de folyamatosan sírok sztárok miatt is barátaim miatt is minden miatt és úgy érzem hogy senki sincs aki igazán szeret akiben megbízhatok mintha egyedül lennék a világ ellen.. Mit csinaljak szerintetek?

2014. dec. 1. 22:15
 1/4 A kérdező kommentje:
bocsánat azt elfelejtettem leírni hogy 14 éves lány vagyok
2014. dec. 1. 22:16
 2/4 anonim válasza:
Elősször is én szólnék a szüleimnek, hogy így érzek, hogy ennyire egyedül vagyok, biztosan segítenek majd. Az, hogy mindentől sírsz, az több dologtól is lehet, valami tényleg bánt vagy lehet ez most ilyen korszakod. Szerintem mindenképp beszélj a szüleiddel és ha nagyon súlyosnak érzed a helyzetet akkor még orvoshoz is elmehetsz persze ne úgy gondold, hogy Jaj bolond vagyok doki kell nekem, hanem úgy hogy az senkinek nem árt ha megvizsgál egy doki hátha segíthet is.
2014. dec. 1. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne butáskodj! Olyan nincs, hogy senki sem szeretne :)

Pusztán a hormonjaid és a tested hatalmas változásokon megy át, ami a pszichédre is kihatással van.

Tudat alatt biztosan stresszel is valamin, pl a továbbtanuláson (gondolom 8.-os lehetsz). Bizonyára van valami ezt kiváltja belőled, csak senkinek nem beszélsz róla, és ez olykor elő tör belőled.

Habár én fiú vagyok, de amikor án voltam 14-15 éves, akkor én ez miatt paráztam, hogy "mi lesz most, szétrobban a régi osztály akikkel együtt nőttem fel, új emberekkel kell megismerkednek mint diákok és mint tanárokkal, új lesz a hely stb..."

Aztán egyszer egy jó barátom pont ezen ki is bukott, és kicsit ki lelkiztük magunkat, holott sem ő, sem én nem vagyunk olyan tipusúak, de ezt mindkettőnknek meg kellett valakivel beszélnie.

Gondolkozz el kicsit, neked nincs e valami olyan "félelmed", ami ezt a sírást okozhatja, kiválthatja. De hozzáteszem, a tested is ludas lehet, amit persze idővel ki fogsz nőni, csak most még változol.

2014. dec. 1. 22:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Kamasz vagy. Minden második kamasz így érez. Köztük néha én is, főleg, amikor menstruálok. Legutóbb nem értettem az ábrázoló geometriát, pedig a tanár már vagy harmadszor magyarázta el nekem az anyagot. Majdnem elsírtam magam ott helyben, ami nagyon gáz lett volna, főleg, hogy a tanár férfi, és nem hiszem, hogy neki ilyen gondjai lettek volna kamaszként. Nem vagyok egy panaszkodós típus, de a hangulatingadozásaim nekem is vannak. Ez teljesen normális. De fogtam magam, és megkértem, hogy óra után magyarázza el még egyszer. Elmagyarázta, megértettem. A lelkem valahogy megkönnyebbült. Miért, mert tettem a probléma ellen + segítséget kértem, és ezáltal megoldódott. Rögtön jobban éreztem magam. Matekóráig. :D
2014. dec. 3. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!