Akkor most mi vagyok pontosan?
Mazochista vagyok. Ez biztos, hiszen imádom, ha van rajtam seb, vagy folyik belőlem a vér...ezért is vágom magam. Szeretem ha fáj. Viszont az is lehet, hogy pszichopata is vagyok, mert egyáltalán nem érdekelnek a körülöttem lévő emberek érzései. Általában bántani szoktam a barátaimat...(összekarmolom, megharapom, megütöm őket, esetleg lelki sérülést okozok nekik)...és van, hogy arról álmodozom, hogy hogyan tudnék megölni valaki olyat akit utálok. Terveket csinálok. Volt olyan mikor kést fogtam az egyik ismerősöm nyakához....csak aztán úgy mutattam mintha, csak vicceltem volna, pedig én teljesen komolyan gondoltam. Ez akkor mit is jelent? Mi vagyok én?
13/L
Nézz Dextert!
5-ös, drukkolok, hogy te legyél az első áldozata...
Amúgy kérdező, elég ellentmondásos a szöveged.
Egyrészt kíváncsi vagyok, hogy nem vette még eszre senki, hogy vagdosod magad? Ha csinos, elvileg normális lány vagy, elég nehêz lehet takargatni, hiszen pl ilyenkor nyáron is hosszú ruhákban jársz?
Vannak barátaid? Akik azok után, hogy karmolod meg ütögeted őket, kedvelnek, és aranyosnak tartanak?
Kést fogtál az ismerősöd nyakához (13 évesen, vagy korábban), és nem szólt erről senkinek? Ügyes...
Amúgy még ha ilyen is vagy, meg kellene tanulnod uralkodni magadon, ha nem akarsz 10 év múlva sitten ülni.
(8-as)
Teljesen logikus az amit írtál, csak az a baj, hogy nem tudod, hogy pontosan hogy történnek a dolgok. Elmondhatnám, hogy mi hogyan van, de akkor sem ismersz és nem tudod tökéletesen
elképzelni a helyzetet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!