Véda kaput későn vettem észre, kB 100 méterre lehettem, amikor észrevettem. Valahol 105 és 110 között mehettem. Meg fognak büntetni? 110 felett büntetnek csak? Melyik pillanatban számít a sebesség?
Figyelt kérdés
Csak mert olvastam, hogy 15 km/h tullepestig nem büntetnek, meg még a kapu pontosság is csalhat, ott is leszámítanak 5 km/h sebességet.Akkor 110 felett büntetnek? Hozzateszem, a kapu előtt, ahogy kiszúrtam, visszalasitottam.2019. júl. 30. 20:03
1/6 anonim válasza:
Ha 50 volt a megengedett, akkor biztos.
Ha 130, akkor biztosan nem.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, elfelejtettem. 90 km/h, lakott területen kívül mentem. 105-110 között.
2019. júl. 30. 21:45
4/6 A kérdező kommentje:
De a VÉDA a kapun áthaladas pillananatában ló fotót? Vagy mikor?
2019. júl. 30. 22:13
5/6 anonim válasza:
Nem pont a kapu alatt fotóz (annak sok értelme nem lenne, mert mindenki ahogy meglátja azonnal fékez), hanem előtte. Viszont közben gondolkoztam a kérdéseden. Nálam a H Astra órája 130km/h sebességnél 7-8km/h-t csal. 110-nél is ez alapján legalább 5-öt. Tehát ha annyival mentél, a valós sebességed legfeljebb 105 lehetett. Így elvileg pont megúsztad.
6/6 anonim válasza:
108-tól büntetnek ebben az esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!