Meg fognak büntetni emiatt vagy nem?
hogy érted, hogy mi a kérdés?
van kamera a Városkapu utca és a Szentmihályi út között?
elvben az utóbbi fizetős
köszi
Ha volt matricád, akkor biztosan nem.
Ha nem volt, akkor jó esélyed van rá.
utolsó: köszi a választ, számítok rá..
nekem csak az nem világos, hogy valaki 200 km-t autózhat autópályán ingyen, és lekanyarodik a Praktikernél, akkor nem fizet, engem meg megb*-nak ?? vicces
Én is így jártam ma, megbüntettek végül?
Úgy látom street view-ben, kifelé az első kamera ez után a lehajtó után van. Befelé meg a Szentmihályi úti leágazás után, tehát az alighanem a Hu-Go része, csak a teherautókat figyeli, és 2018-ban még ott sem volt, amikor már volt e-matrica.
Így nekem az a tippem, hogy a Praktikerig még ingyenes a bevezető, hacsak pont nem fogunk ki egy ellenőrző autót.
Logikus is lenne, hogy odáig ki lehessen jutni, mert ott van az útdíjfizető ügyfélszolgálat, ahol matricát is lehet venni :) Másrészt ahogy te is írtad, a Shellnél el is lehet hagyni az autópályát, szóval befelé jövet át lehetne csúszni az ellenőrzésen.
A Praktiker-Shell lehajtó után viszont ott van a kamera, mindkét irányban, tehát az M0-ig már szinte biztosan nem lehet díjfizetés nélkül eljutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!