Az új kijárási tilalom szerint nem mehetek el a barátomhoz, meg fognak büntetni? Plusz lakcím nincs bejeltve nekem?
Mi nem élünk együtt.Hol én megyek hozzá,hol ő jön hozzám,de heti 5 napot biztosan együtt vagyunk. kb 25-30 percre lakunk egymástól. Ilyenkor mi van hónapokig ne lássam?
-2. kérdés a szüleimnek van több saját ingatlanja ahol élek,oda nem is vagyok bejelntve se tartózkodási cím,se lakhely nem ide szól.Akkor már ezért is meg leszek büntetve?
"Ilyenkor mi van hónapokig ne lássam?"
Ez van...
".. a szüleimnek van több saját ingatlanja ahol élek..."
Nem semmi!
Mások meg, 25 fokos hidegben is a köztéri padokon alszanak.
"Mások meg, 25 fokos hidegben is a köztéri padokon alszanak."
Itt most a termosztát szerint pont 24,9 fok van :)
semmit nem korlátoznak
- a rendeletben benne van, hogy 1,5 m távolságra ugyanúgy kimehetsz a szabadba gyalogolni vagy szabadidős sporttevékenységet folytatni
- szintén benne van, hogy alapvető szükségletekért (bolt, patika) továbbra is lehet menni
- munkába lehet menni
Kérdés: Mi is változik az eddigiekhez? :D
Ez komoly,hogy az itteni emberek ebbe kötnek bele,hogy mit értek el a szüleim életükben?? Vicc ami itt megy..
De fogják ellenőrizni az utcán a lakcímkártyát...nyilván van rá esély,hogy nem minden alkalommal kapnak el,de simán benne van a pakliban...azért annyira sok ember nincs az utcán simán fogják ellenőrizni random az embereket. Így még a boltba se menjek le ,mert 5-500e megbüntetnek?
A barátomat a rendelet szerint meg nem látogathatom,mert ilyenre nem térnek ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!