Az új kijárási tilalom szerint nem mehetek el a barátomhoz, meg fognak büntetni? Plusz lakcím nincs bejeltve nekem?
Mi nem élünk együtt.Hol én megyek hozzá,hol ő jön hozzám,de heti 5 napot biztosan együtt vagyunk. kb 25-30 percre lakunk egymástól. Ilyenkor mi van hónapokig ne lássam?
-2. kérdés a szüleimnek van több saját ingatlanja ahol élek,oda nem is vagyok bejelntve se tartózkodási cím,se lakhely nem ide szól.Akkor már ezért is meg leszek büntetve?
Kijárási tilalom lenne? Na. Hónapokig ne lássajad? Jaj ne már. Massmilessz.
Ha nagyon begörögsz nyugodtan mehet a kangörcs Pista, nem olvastam tiltást róla.
Úgy látom itt sokan nem értelmezték a dolgot..majd néznek páran,ha kapnak egy-két csekket...
MOst olvastam el újra a rendeletet,eszerint mehetek pl éttermhez elvitelre kajáért. Akkor ezt fogom mondani,hogy a baártom melletti kajáldából hozom az ételt. Ő meg fordítva tőlem.. :D
14, nem hiszem,hogy kibírjuk. Ez kb oylan mint a házastársad ne lásd x hónapig.
Amúgy meg ja még van kiskapu megmondom,hogy sátálok és ennyi.vagy sportolni megyek.
17, állatok?? :D hogy együtt legyünk,egymás mellett? lehet neked egy kapcsoalt csak a testiségről szól,de ha vlakit szeretsz nem igazán bírod ki 1-2 hónapig nélküle indokolatlanul. Két fiatal felnőtt,akik közelébe nem mennek időseknek,nem találkoznak senki mással...
A házasok és mindenki állat ,mert nem bírna ki a párja nélkül hónapokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!