Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lebeszéli a vevőimet, mit...

Lebeszéli a vevőimet, mit tegyek, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Lakásomat értékesítem (nem Budapest). Az alattam lakó akarta fillérekért megvenni, de nem adtam oda neki. (13 Millióért árulom, ő meg 8 at akar adni érte, a lakás meg kb 15 öt ér.)

Most azt csinálja, hogy aki jön vevőjelölt azt mindegyiket megfenyegeti, lebeszéli a megvételről, hogy nem jó a kémény bekötés ne vegye meg, meg, hogy nem jó a tulajdoni hányadrész, meg , hogy kisebbségek fogják az ő lakását megvenni, ki is írta az ajtajára, 8 kisebbségi nevet, hogy aki nézi ne vegye meg az enyémet, merthogy alattam kisebbségek laknak. Meg direkt nyitva hagyja a tetőtéri ablakot, hogy beázzon a lakásom. Le is írta sms ben, hogy így fogja elértékteleníteni a lakásomat. Milyen jogi lehetőségeim vannak? A tulajdoni lapom is rendben van, meg a kémény is.

2020. febr. 12. 13:26
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát amivel lehet, jelentsd fel. A rendőrség fog segíteni, mit lehet/érdemes.
2020. febr. 13. 18:52
 22/37 A kérdező kommentje:
A baratja vmi fejes ott, az sem muxik.
2020. febr. 14. 00:15
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Te áldozat típus vagy.

Feljelentetted vagy csak azt hiszed hogy úgy sem müködne?

Biztos befenyített hogy jaj ismerösöm rendőrfőkapitány úgyhogy jobb ha hallgatsz.

Ilyennek nem szabad felülni,jelentgesd ne hagyd magad, mert kifog semmizni.

2020. febr. 14. 08:56
 24/37 A kérdező kommentje:
Nő az illető, a barátja meg tényleg ott van. Kellene valami amivel megvédhetem magam. Ha tudnátok erre valami törvényt amit megszeg, akkor megköszönném.
2020. febr. 14. 10:59
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

egy csomót megszegett, fel is soroltuk.

De erre vana rendőrség, ők is tudják, és úgy írják meg a feljelentést.

2020. febr. 14. 11:14
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd vissza,ha nem jelented fel megérdemled, ha hagyod magad eltaposnak ENNYI.
2020. febr. 14. 11:17
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Írj egy listát, minél pontosabba adatokkal, mikor, mit csinált.

És azzal a listával menj be.

Google: Btk §

Ptk §

zaklatás

szándékos károkozás

Biztosítót kihívni a beáztatás miatt, az ő jegyzőkönyvét bevinni a rendőrségre, stb.

2020. febr. 14. 12:58
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Az,hogy TE a vevőjelöltel telefonon mikorra beszéled meg a megtekintés időpontját a kedves szomszéd vagy bárki más honnan a a búbánatos f...ból tudja? Ne röhögtess már...

Én beszerveznék egy havert, ismerőst kamuvevőnek aki a szomszédot szépen elküldi a pitsába,és fenhangon közli,hogy ez neki röhögve megér 15 gurigát.. ?:-)

2020. febr. 15. 09:39
 29/37 A kérdező kommentje:
Jön egy vevő, a fél ház kint van, látja. Ha másodjára jön akkor meg már kész tényként tálalják, hogy érdekli. Mondtam már itt mindenki ismer mindenkit. Nyilván nem a tf t hallgatják le, de sok nyugdíjas van, azok meg alig várják már, hogy jöjjön valaki, lehessen pletykálni .
2020. febr. 15. 12:28
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

"Jön egy vevő, a fél ház kint van, látja."

Továbbra sem igazán értem.

Honnan tudják mikor jön?(0-24be az ablakban bámulnak??)

Honnan tudják,hogy vevőjelölt?(Nem egy távoli rokonom,régi munkatársam ..stb?)

Ha mindenki ismer mindenkit akkor,pontosan tudom,hogy nem egy rosszindulatú pletykás vénasszony véleményével foglalkozom,hanem a konkrét ingatlannal és az eladóval.

2020. febr. 15. 13:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!