Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lebeszéli a vevőimet, mit...

Lebeszéli a vevőimet, mit tegyek, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Lakásomat értékesítem (nem Budapest). Az alattam lakó akarta fillérekért megvenni, de nem adtam oda neki. (13 Millióért árulom, ő meg 8 at akar adni érte, a lakás meg kb 15 öt ér.)

Most azt csinálja, hogy aki jön vevőjelölt azt mindegyiket megfenyegeti, lebeszéli a megvételről, hogy nem jó a kémény bekötés ne vegye meg, meg, hogy nem jó a tulajdoni hányadrész, meg , hogy kisebbségek fogják az ő lakását megvenni, ki is írta az ajtajára, 8 kisebbségi nevet, hogy aki nézi ne vegye meg az enyémet, merthogy alattam kisebbségek laknak. Meg direkt nyitva hagyja a tetőtéri ablakot, hogy beázzon a lakásom. Le is írta sms ben, hogy így fogja elértékteleníteni a lakásomat. Milyen jogi lehetőségeim vannak? A tulajdoni lapom is rendben van, meg a kémény is.

2020. febr. 12. 13:26
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Olvasd el a kerdest legalabb,leirtam miert.
2020. febr. 12. 18:44
 12/37 anonim ***** válasza:
11%

És hogyan kereste meg a számára ismeretlen vevőt?...

Azt írtad, ajánlott a lakásodért pénzt, de te nem akarod neki eladni.

Gondolom, ha csak 7 M-ért megy el, neki akkor sem akarod eladni, tehát ennyiből még nem érthető, mire megy ki ez az elértéktelenítés.

2020. febr. 12. 18:52
 13/37 anonim ***** válasza:
78%
És honnan tudtad meg, hogy megkereste a vevőket és ezeket mondta neki?...
2020. febr. 12. 18:53
 14/37 anonim ***** válasza:
95%

Az ablaknyitvahagyásért kártérítést és szándékos károkozásért büntetőpert lehet kezdeményezni, az SMS-ekért meg zaklatásért büntetőpert, ha ez rendszeres.

Az még, hogy a vevő megkereséséért és a többiért mit, azt akkor látom, ha tudom a részleteket.

2020. febr. 12. 18:57
 15/37 A kérdező kommentje:
Onnan tudtam meg h szolt a vevo h felhivta tf on. Ahogy irtam itt mindenki ismer mindenkit.
2020. febr. 12. 19:05
 16/37 anonim ***** válasza:
96%
Én nem vagyok egy agresszív ember, de sajnos itt "az erősebb kutya..." esete forog fenn. Amíg nem tudod erővel, fenyegetéssel, vagy valami csellel leállítani, addig nem hagy békén.
2020. febr. 12. 19:46
 17/37 anonim ***** válasza:
91%
15: És azzal hívott fel, hogy emiatt eláll a vételi szándékától?... :-o
2020. febr. 12. 20:07
 18/37 A kérdező kommentje:
Felhivott hogy miket mondott neki, es engem kert szamon. En mondtam neki hogy a lakassal minden rendben van, csak azert akar bosszut allni hogy nem adtam el neki fél aron. Hogy vissza lép e azt nem tudom.
2020. febr. 13. 06:24
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem minden rendben van, mindent papírral tudsz igazolni, ő ha értelmes, akkor így, ár alatt megveszi szerintem.

De az említett 2 dologért fel lehet jelenteni a szomszédot.

Korábban is viselkedett így, vagy csak most az eladás miatt?

Elképzelhető az, hogy az új tulajt megpróbálja kifüstölni, zsarolni, hogy adja el neki a lakást féláron?

2020. febr. 13. 12:27
 20/37 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy az új tulajjal szórakozna. Velem van baja, amióta el akarom adni a lakást, azóta csinálja ezeket, merthogy nem adom oda neki 8 milláért a 15 öt érő lakást. Zsarol, fenyeget, vevőket elriasztja, beáztatja a lakásomat. Ezekről mind van sms, vagy tanú, vagy , és fotók, például, hogy a mai napig 8 kisebbségi név van nagy betűkkel kiírva az ajtajára, hogy aki jön nézni a lakást az ezek után ne is vegye meg.
2020. febr. 13. 15:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!