Hogy tudnak az emberek lakást venni, öröklés, szülői támogatás, és CSOK nélkül?
Nyáron vásároltunk az öcsémmel közösen egy 2 szobás lakást.
Felújítás után novemberben költöztünk be végre.
De ebben a kis kétszobás lakásban benne van mindkettőnk összes pénze+a szüleink megtakarítása és ezen felül fel kellett vennünk 10 millió forint hitelt 20 évre
El nem tudom képzelni,hogy más hogy tud támogatások, öröklés nélkül lakást venni
Kevesen élnek itt úgy, hogy múlt és minden nélkül 30 évesen leesnek a Földre.:)
Valamilyen háttere, nevelője mindenkinek van.
De most konkrétan társasházi lakásra gondolsz?
Az emberek 80%-a nem társasházi lakásban lakik és 95%-a sosem vesz lakást.
Amúgy vidéki városokban 11-18 millióért baromi jó kínálat van lakásokból.
Házak még olcsóbbak.
Benne vagyok 2 FB-csoportban, Lakható ingatlanok 4,5 millióig, ill. ugyanez 5,5 millióig.
1990-2000 közt megvehetted a lakást amit béreltél, kb. 3-4 havi fizetésedért egyébként.
Előtte és utána is volt privatizáció, most is tart.
Vannak idős emberek utód nélkül, velük iy tudsz szerződést kötni, öröklési szerződést pl.
A szomszéd lakást így szerezték meg, 2-3 évig látogatták a bácsit, heti 2-3 alkalommal, hívogatták telefonon, ennyi volt.
Menj be a Családsegítőbe, találhatnak neked ilyen lehetőséget.
"Nyáron vásároltunk az öcsémmel közösen egy 2 szobás lakást."
Hát pont így.:)
Elköltöznek olyan helyre, ahol van olcsóbban ház. C.falvákra.
Esetleg árverésen vesznek. Szoktak lenni jó helyen olcsó házak.
Sok tanulás, sok munka.
Amíg tudtam koleszban laktam, aztán meg olyan albérletben, hogy a szobán is osztoztunk, mint a koliban.
Nem utazgattam, nem buliztam, nem csajoztam, nem jártam kocsival, mert nem is volt.
Valamit valamiért, nem biztos, hogy ez a jó módszer, ennyi lemondással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!