Hogy tudnak az emberek lakást venni, öröklés, szülői
támogatás, és CSOK nélkül?
Figyelt kérdés
Nyáron vásároltunk az öcsémmel közösen egy 2 szobás lakást.
Felújítás után novemberben költöztünk be végre.
De ebben a kis kétszobás lakásban benne van mindkettőnk összes pénze+a szüleink megtakarítása és ezen felül fel kellett vennünk 10 millió forint hitelt 20 évre
El nem tudom képzelni,hogy más hogy tud támogatások, öröklés nélkül lakást venni
Ezt a testvérrel való közösködésnek én csak a problémáit látom.
Nem most, majd mikor kelleni fog a pénz egy sajátra, mert esetleg a pároddal ketten szeretnétek élni.
De előtte még bekövetkezik az, amikor mindkettőtöknek van párja. A 2 idegen nő összezárásával hosszútávon jó nagy balé fog kerekedni. Azért egy 2 szobás lakás két családnak elég szűk.
tegnap 15:23
14/21 anonim válasza:
13:
Mért kéne nekik megoldani a párjuk lakhatását?
(És mért most?
Lehet, csak 25 év múlva lesz aktuális.
Lehet, sose lesz aktuális.)
Honnan gondolod, hogy a Kérdező nem nő?
tegnap 15:42
15/21 anonim válasza:
Elmondom én hogy vettem teljesen egyedül és kapaszkodj meg még párom sincs. Pont a Covid időszakban 2020 ban vettem akkor még így nem voltak elszállva az árak de ugye rossz időszak volt mert az embereknek nem volt munkája vagy nagyon minimális. Én egy nagy gyárban dolgozom már 12 éve és mi a Covid időszakban is maximális gőzerővel mentünk de a lényeg hogy egészen 33 éves koromig otthon laktam de ne gondold minden nagyobb kiadásba beszálltam otthon sőt évekig Anyu számlájára ment a fizetésem. De végül lett 4 millióm + 10 millió hitel és a munkahelyemtől 15 percre busszal van teljesen egyedül egy 54 négyzetméteres társasházi lakásom nő létemre és a kutya nem segített. Mióta 4 éve a városban lakom nagyon sokszor másod állásom is van és a hitelemből sincs már csak 6 millió mert már 2 éve tolom bele az önerőt pedig én csak egy operátor vagyok egy gyárban.
tegnap 16:56
16/21 anonim válasza:
15#! Én is ezt csináltam 2022-ben, amit te, csak nekem házam lett végül. 34 voltam mikor külön költöztem.
tegnap 17:25
17/21 anonim válasza:
Kérdező, te magad írtad le a választ: KETTEN vettetek lakást.
Másnak sem egyedül sikerül és általában hitellel együtt.
tegnap 17:47
18/21 A kérdező kommentje:
27-29 évesek vagyunk
És mindketten férfiak, valaki kérdezte.
tegnap 17:56
19/21 anonim válasza:
Epìtőiparban dolgozom közel 10 eve. Volt szerencsém végig nézni, hogy sok kivitelező és kereskedő milyen pofátlanul próbálta kihasznalni azt ha bármilyen támogatás, kedvezményes hitel vagy bármi más érkezett a piacra. Persze nem akarok általánosítani de joresze igen. Sőt sokan kifejezetten pofatlan módon. Bárcsak valami más módszert találtak volna ki erre az egész lakhatasi dologra.
tegnap 20:35
20/21 anonim válasza:
#19 Mit? Azt könnyű mondani hogy valami jobb kellett volna, de mi?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!