Milyen környék Nagykarácsony és Előszállás, Dunaföldvár?
Figyelt kérdés
Ott néztünk 1-1 ingatlant.dec. 23. 11:08
1/1 anonim válasza:
Laktam Dunaújvárosban, Pakson, Dunaszentgyörgyön, most dunaföldvári vagyok. Volt feleségem előszállási volt, 25 évig jártunk oda. Én nagyon szeretek Dunaföldváron lakni, nagyon szép kis város. Könnyen megközelíthető minden komolyabb település, jó az infrastruktúra, közbiztonság is rendben van. A másik két településsel csak az a baj, hogy fiataloknak nincs sok perspektíva, tömegközlekedés is nehézkesebb. De ha már kicsit idősebb vagy, azok a helyek is rendben vannak életminőség szempontjából. Talán a munkalehetőség kicsit nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!