Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Temető mellet vennétek házat?

Temető mellet vennétek házat?

Figyelt kérdés
2020. febr. 8. 20:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer laktam olyan panelban a 4.en,aminek az ablakai a temetőre néztek,azt mondjuk kimondottan utáltam.De ha közvetlenül nem látnék rá és nem teljesen mellettem lenne,nem érdekelne.Bár azért a gondolataimban ott motoszkálna mennyi csontváz mellett élek.
2020. febr. 8. 22:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha elakarod adni akkor úgyis meghirdeted.

Én lehet valami vicces hirdetéssel próbalkoznék mint a " csendes" szomszédok.

De van pro kontra ahogy itt is írják.

Én személy szerint nem vennék még ha olcsó akkor se.

De van akit nem fog érdekelni. Veszteni valód nincs szerintem.

2020. febr. 9. 11:27
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
Az, hogy valaki temető utcájában lakik, az teljesen más, mint ahol 3 méterre van a háztól maga a temető. Sokakat egyáltalán nem zavar, de én nagyon beszari vagyok, nem vennék közvetlen mellette házat. Akit nem zavar, azt is megértem, de hát nem vagyunk egyformák. Engem frusztrálna.
2020. febr. 9. 14:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel a temető, legalább viszonylag csendes környék :)
2020. febr. 9. 18:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
talán többet kell várni a vevőre, de engem sem zavarna, tényleg van olyan IQ szegény aki fél a szellemektől :D :D :D beszarás, hogy még élnek ilyen emberek.
2020. febr. 10. 18:39
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Simán! Legalább abból az irányból az év egy napját (nov1.) leszámítva teljes a csend és a nyugalom. (Jó bocs, néha nekiállnak polírozni 1-1 sírt, de az nyilván nem mindennapos.) Épp elég a zajos és idióta szomszédság a többi égtájból!

Én emiatt fix, hogy nem adnám olcsóbban a házam, és inkább előnyként jelölném meg a temetőt! Csak a hülye fél az eltemetett halottaktól meg az állítólagos szellemektől.

Egy dolog, a kút... Voltak már témázások arról, hogy olyan helyeken, ahol temető dombon van, és tőle lefele helyezkednek el házak, s azoknak van kútja…. Vajon kerülhet-e abba a vízbe a halottak felől érkező nedvesség egy-egy nagyobb eső után....?!

De mondjuk manapság már ez is hülye kérdés, mert úgysem iszik már senki kútból, max megöntözi a növényeket vele, annyi...

2020. febr. 18. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!