Ti vennétek olyan kis utcában házat, ahol kisebbség él, és temetővel szemben is van?
Engem a temető közelsége nem különösebben zavarna, egy idő után biztos, hogy már észre sem venném.
Ünnepekkor meg kifejezetten szép is lehet a sok mécses.
Viszont!
Én olyan szinten rühellem a kisebbség bármilyen nemű közelségét, (volt benne részem és tapasztalásom) hogyha nekem fizetnének bármilyen komoly összeget, akkor sem költöznék ilyen helyre.
Nem hiszem, hogy csak ez az egy lehetőséged van, keress tovább, ha jót akarsz magadnak és a családodnak!
azt nem értem,hogy kb 30 ház van az utcába ez oké
4-5 család él abba az utcába szóval össz ennyi vagy csak a kisebbség ennyi akik ott élnek?
Mert ha össz ennyi akkor elgondolkodtató,hogy miért halt ki az utca
NE VEGYÉL!
Mi laktunk nagyon-nagyon gazdag, udvarias, nem bűnöző zenész cigányok szomszédságában és mégis egy pokol volt.
Minden hétre jutott a retyerutyából születésnap, névnap, házassági évforduló, ballagás, egyéb buli.
De még a sima hétköznapokban is egy hangos népség, olyan érzésed van, mintha folyton ölnék egymást.
Minden ordítozva zajlik, öröm és bánat egyaránt, közben szól a zene, a gyerekek üvöltenek, minden közterület az övék.
A halálesetekről nem is beszélve, az egy hetes virrasztás alatt éjszakai óbégatás, hangos kántálás, éneklés, zene, siratás.
És akikről beszélek, ezek az "elit" cigányok voltak.
Tudomásul kell vennie mindenkinek, hogy más kultúra, más gyökerek, más neveltetés, más vérmérséklet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!