Ha csepel hároson vagy rózsadombon vennétek egy házat beszereznétek oda kutyát?
Az előbbi az amit viccből belinkeltem?
És ez olyannak is jó akinek nem volt még kutyája?
Mert olyanokat hallottam, hogy első kutyának nem jó akármilyen kutya, és hogy másképpen kell bánni vele mint egy gyerekkel. Úgy értem, hogy gyerek esetén vita tárgya hogy kemény (szavakkal utasításokkal szigorú) szigorú határozott nevelés kell, vagy liberális szabad nevelés ahol próbálgathatja a határait. Kutya esetére meg azt hallottam csak az előbbi megengedett, másképp bizonytalanságban érzi magát és magatartás zavarai lesznek. És hogy azért vitatéma ez gyereknél, mert gyerek esetén az a cél, hogy később nélkülünk önállóan éljen, kutya esetében azonban nem.
Én lényegében a németjuhászt vizslát, tacskót foxit stb ismerem a régi kutyákat, tudom mi az a korcs, tudom, hogy ami nem korcs az nem fajtiszta hanem fajtatiszta, de kb. itt véget is ér a tudományom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!