Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha csepel hároson vagy rózsado...

Ha csepel hároson vagy rózsadombon vennétek egy házat beszereznétek oda kutyát?

Figyelt kérdés
2018. jún. 12. 20:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Őrzésnek nem használna , lefújják paprikasrayvel aztán agyon csapják . Akkor inkább rácsok és fémajtó vagy hevederzár az ajtóra . Hobbiból megfontolnám az adottságok miatt , azért hogy ő legyen a környék 15ik ugatógépe felesleges lenne .
2018. jún. 12. 21:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha kertes házba költöznék akkor helytől függetlenül vennék két komolyabb kutyát. Szüleimnél mióta kettő van, nem mer bejönni senki
2018. jún. 13. 13:59
 3/9 A kérdező kommentje:

mit értesz komoly kutya alatt?

[link]

2018. jún. 14. 01:42
 4/9 anonim ***** válasza:
A fent említett két kutya amstaff. Elég vérmesek. Minimum ilyet, de tetszenek a moszkvai őrkutyák is pl.
2018. jún. 14. 06:53
 5/9 A kérdező kommentje:

Az előbbi az amit viccből belinkeltem?

És ez olyannak is jó akinek nem volt még kutyája?

Mert olyanokat hallottam, hogy első kutyának nem jó akármilyen kutya, és hogy másképpen kell bánni vele mint egy gyerekkel. Úgy értem, hogy gyerek esetén vita tárgya hogy kemény (szavakkal utasításokkal szigorú) szigorú határozott nevelés kell, vagy liberális szabad nevelés ahol próbálgathatja a határait. Kutya esetére meg azt hallottam csak az előbbi megengedett, másképp bizonytalanságban érzi magát és magatartás zavarai lesznek. És hogy azért vitatéma ez gyereknél, mert gyerek esetén az a cél, hogy később nélkülünk önállóan éljen, kutya esetében azonban nem.

Én lényegében a németjuhászt vizslát, tacskót foxit stb ismerem a régi kutyákat, tudom mi az a korcs, tudom, hogy ami nem korcs az nem fajtiszta hanem fajtatiszta, de kb. itt véget is ér a tudományom.

2018. jún. 14. 09:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyrészt nem vennék ott ingalant. De ha kötelező lenne, akkor távfelügyeletet, riasztórendszert szereltetnék inkább.
2018. jún. 14. 14:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Miért nem vennél ott? Érdekelnének az okok.
2018. jún. 14. 15:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert egy Isten háta mögötti, proletár kerület távoli, olcsó, lepattant sarka.
2018. jún. 14. 16:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Hároson úgy 9-10 éve mi is nézegettünk házakat, amik főleg hétvégi házból átalakított kisebb házak voltak. Egy házat megmutatott a tulaj, de nem jött be a szolgalmi úton közelítés, meg a látottak alapján elég "multikultinak"tűnt a közösség.
2018. jún. 14. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!