Milyen az élet a Rózsadombon?
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 21:49
1/20 anonim válasza:
Szerintem,akik ott élnek,azok nem írogatnak ide.
2/20 A kérdező kommentje:
Én azért kivárnám, hátha van.
2010. nov. 4. 21:58
3/20 anonim válasza:
Miért ne írnánk ide? Mi nem vagyunk emberek, vagy miért?
Egyébként csendes. Sok a sznob. (előtte Zuglóban éltünk, ott sokkal barátságosabb és emberközelibb volt minden és mindenki). Egy fiatalnak kimondottan unalmas. Felnőttek szeretik ezt a csendet és jó levegőt. (Persze azért itt is vannak nem túl jó környékek).
4/20 anonim válasza:
Nem a rózsadombon lakom, hanem a harmadik kerület hasonló részén. Az élet tényleg nyugis. Este kicsit bajos hazajutni, mert nem jár semmi, de ez van. Gazdagok tényleg vannak, de a szomszédunk pl bajban van a számláival... Azért is szeretem, mert amikor sötétben megyek haza sosem fordul meg a fejemben, hogy jaj vajon ki jön szembe. A közbiztonság jó, de nem azért, mert itt minden sarkon rendőr áll.
5/20 anonim válasza:
Nagyszüleim ott élnek. Borzalmas, hogy mennyi a nagypofájú öntelt sznob fujj. A nagyim jó fej, de az őt körülvevő vén fap..nák... szörnyű. Persze, biztosan vannak laknak arra normális fazonok, csak én nem találkoztam még velük. Nagyom szomszédjának legfontosabb problémája, hogy minden kedden berakja a fodrász a haját, és a takarítónője hat csipesszel teregesse ki a lepedőket. Világraszóló problémát csinál ebből.
6/20 A kérdező kommentje:
Azért kíváncsi lennék, hogy azokban a pazar villákban milyen emberek élnek, mit csinálnak. Valamiért úgy képzelem el őket, mintha nem e világiak lennének :D
2010. nov. 4. 22:45
7/20 anonim válasza:
Amúgy én is így képzeltem, mert nekünk egy régi építésű kb 20 éves házunk van ott és az utcánk is régebbi kicsit. A leggazdagabbakat már nem ismerjük. Egyik ház előtt van egy bódé és benne meg biztonsági őr. Ötletem se volt, hogy ki lakhat ott. Aztán egyik nap jöttem fel a busszal és jött ott velem egy teljesen normális csaj 17 körüli csaj. Teljesen átlagos cuccokban volt úgy nézett ki, mint minden más tini. Erre látom, hogy megy be abba a házba. Meg is álltam egy percre, hogy én oda valami legdrágább márkás cuccokban lévő lányt képzelnék ő meg tök átlagos. Ettől még rohadt gazdagok gondolom, csak engem ez meglepett.
8/20 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy luxuslány volt :))
2010. nov. 4. 23:02
9/20 A kérdező kommentje:
Ha én gazdag lennék, biztos nem átlagos cuccokba járnék, főleg, mert látszik is a különbség márkásabb ruhánál + úgyis aprópénz lenne megvenni..
Amúgy gondolom örökölni is lehet ezeket a szerencséseknek.. vagy kevésbé szerencséseknek. Nekem gatyám rámenne a közüzemi számlákra :D
2010. nov. 4. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!