Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen az élet a Rózsadombon?

Milyen az élet a Rózsadombon?

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 21:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%
Nem cserélnék én egyikkel sem. A mi kis sorházunk olyan barátságos, otthonos, meleg környezetben van, itt az alföldön, hogy csak na! Voltam már a Rózsadombon, de ott minden olyan zárt, olyan begubódzott. Itt legalább a szomszédaink jó fejek, és számíthatunk a bajban is egymásra.
2010. nov. 5. 00:05
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

sztem aki sznob, az amúgy is az lenne

mindegy h hol él:S

2010. nov. 5. 07:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a rózsadomb, kb. 10 éve már nem az igazi. az igazán gazdagok a 12. kerületbe költöznek.
2010. nov. 5. 09:07
 14/20 anonim válasza:
100%
Szerintem a Rózsadombon fel átlagos fele meg gazdag. Mert Rózsadomb régebben üdülő helynek számított, meg szőlő földek voltak és nem volt drága ez a környék csak aztán később ment fel az értéke. Szóval a lakosság fele ilyen leszármazott a másik fele meg gazdag. Amúgy szerintem sok az idős. És barátságtalanok az emberek, de amúgy ez mindenhol jellemző.
2011. jan. 15. 13:12
 15/20 anonim válasza:
82%

Rózsadombon lakom, 17/F... szeretem ezt a környéket, főleg ha nyugira van szükségem, bár elég ritkán fordul elő xd

Ritkán vagyok itthon, sokat utazunk. De ha el kell mennem valahová (pl. haverokhoz, barátnőhöz, suliba, stb.) azzal sincs semmi gond mert arra ott az autóm,

És tényleg elég sok a sznob erre felé, néha már unom is ha nagyapámmal el kell menni színházba meg ide oda hogy meglegyen a "látszat", hogy milyen édes aranyos jólnevelt unokája van xD-.-

2011. aug. 26. 23:07
 16/20 A kérdező kommentje:
Akkor végül is mondhatjuk, hogy ti újgazdagok vagytok, nem?
2011. aug. 26. 23:16
 17/20 anonim válasza:
100%

Nekem nem a favorit ez a szó.. nagyapámmal élek, ő keményen megdolgozott a jelenlegi szintjéért még anno.

Az újgazdag szót a sznob örökösök ragasztották rá az első generációs milliomosokra/milliárdosokra :))

2011. aug. 27. 16:17
 18/20 anonim válasza:
72%
Én gazdag vagyok, de valamiért egyáltalán nem vonz a Rózsadomb és maga Pest sem...
2012. okt. 15. 08:59
 19/20 anonim válasza:
100%
Rózsadomb: laktam ott és nem jött be. Az emberek ridegnek tűntek.
2013. márc. 2. 23:23
 20/20 anonim válasza:
75%
szar!! tele van ongyilkosságokkal én ott lakom.a szomszéd lány 17 éves a jogsi letétele után kapoot egy vadonatuj skodát es orditani kezdett mert o mercedest kér.tele van elkenyeztetett hülyékkel.a szomszéd nem merte nézni hogy kiállok a suzukivial mert suzuki.a masik szomszed meg nem men ra nezni a suzuki vitaramra mert kipufogója van es nem elektromos
2017. jan. 18. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!