Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Temető mellet vennétek házat?

Temető mellet vennétek házat?

Figyelt kérdés
2020. febr. 8. 20:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
És mi tart vissza ?
2020. febr. 8. 20:38
 2/16 A kérdező kommentje:
Én eladni akarom, csak sok embert elriaszt, pedig nem jönnek a szellemek
2020. febr. 8. 20:42
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Áron alul fogod tudni csak eladni, mert az emberek többsége be vannak kattanva. Akit meg amúgy nem zavar, emiatt nem fogja megvenni teljesáron, mert tudja, hogy így olcsóbban be tudja szerezni.
2020. febr. 8. 20:44
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ezért vettem temető mellett házat, mert sokkal olcsóbb volt.
2020. febr. 8. 20:49
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Temető utcájában lakunk.

Marhára nem izgat, hogy itt van nem messze.

Egyedül a halottak napi hétvége "gázos", amikor néhány tuskó beparkol a kocsi felhajtóra (kevés a parkolóhely a temetőben).

2020. febr. 8. 20:53
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ebben nem zavar, sokakat viszont igen.

Tiszta levegő, csendes szomszéd.

2020. febr. 8. 21:19
 7/16 anonim válasza:
15%
Soha
2020. febr. 8. 21:45
 8/16 anonim válasza:
16%
Biztos hogy nem.
2020. febr. 8. 21:46
 9/16 anonim ***** válasza:
93%

Attól függ. Ha közvetlen a telekhatáron van egy új parcella, akkor nem - napozás közben nem szeretnék gyászbeszédet hallgatni és gondolom a gyásznép sem venné jó néven, ha Mici néni utolsó útját az én bográcsgulyásom illata lengené be, nem beszélve a vendégeim vidám beszélgetéséről. Ha a parcellák távolabb vannak, vagy a ház egy régi (új temetésekre nem használt) parcellára néz, akkor semmi gond.

Azt javaslom, mindenképpen írd le a hirdetésben, hogy temető mellett van a ház, és fejtsd ki a részleteket is, esetleg készíts egy fotót, hogy pontosan milyen jellegű a szomszédság! Így az ettől berzenkedő vevőknek és saját magadnak is időt és vesződséget spórolsz.

2020. febr. 8. 22:04
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is temető utcájában élek, az út egyik fele eleve nem lakott, már ezért is nyugisabb. Néha teli van minden autóval, ennyi hátránya lehet. A babonás idióták ellen viszont nincs sárkányfű.
2020. febr. 8. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!