Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Van valamilyen trükk, hogy...

Van valamilyen trükk, hogy gyorsan el tudjuk adni a lakásunkat?

Figyelt kérdés

Hol hirdessem, milyen legyen a szövegezése, rövid vagy hosszú, stb ilyenekre gondoltam. Még kezdő vagyok ezügyben.

Az ár alatti eladás nem opció.

2020. febr. 7. 14:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb: készülj fel az ingatlanos hívások tömegére. El fogják mondani, hogy kp-s vevőjük van, aki pont azt keresi. Magasabb árért adja el, mint amit te szeretnél,stb.

Én úgy adtam el több lakást is, hogy rögtön az elején megkérdeztem, higy ingatlanos -e vagy magánszemély. Ha ingatlanos, akkor bontottam a vonalat. Meg se hallgattam a szövegüket.

Az egész lakáseladásban a sok ingatlanos hívás volt a kegstresszesebb

2020. febr. 8. 06:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, amit az utolsó írt, az a legfontosabb kb az egész eladásban, hogy véletlenül se dőlj be az ingatalnos csalijának. Nagyon hízelgőek tudnak lenni, plusz ő sem tudja eladni többért, mint amire te gondoltál, csak fizetheted a jutalékát pluszban :D
2020. febr. 8. 10:13
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget, sok hasznos ötletet olvastam!

Nem szeretném túlárazni, tisztában vagyok a jelenlegi helyzettel. A kérdésben szereplő mondatomat úgy értettem, hogy a környékünkön meghirdetett, hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlan árához képest 1 millióért kevesebbért szeretném feltenni a hirdetést, nem pedig 5-6 millióval kevesebbért.

2020. febr. 8. 13:19
 14/20 anonim ***** válasza:
20%
Nem akarlak elkeseríteni, de most a vevők diktálnak, nem az eladók. A jelenlegi árakat nyugodtan felejtsd el, hacsak nem kiemelkedő helyen és állapotban van az ingatlanod.
2020. febr. 8. 18:20
 15/20 anonim ***** válasza:
93%
A -1 millióval pont nem hívod fel a figyelmet magadra, mivel az csak az átlag. És a manapság túlárazott ingatlanoknál az szinte semmi (bár nem tudjuk a szerinted jó árat). Győrben a panel árak az utóbbi fél évben kb 20%-ot zuhantak, de még így is írreálisan magas az áruk.
2020. febr. 8. 20:30
 16/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon fontosak a jó fotók. A képek legyenek jó minőségűek és ne semmit mondóak. Legyen rajtuk rend a lakásban, ne azon akadjon meg az ember szeme, hogy mennyi kacat van a polcokon! Legyen alaprajz! Utálom, ha nincs!

Euen felül rövid, lényegretörő bemutatás minden lényeges információval, de maszlag nélkül.

2020. febr. 9. 11:38
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb csapda a reális ár belövésében, hogy te csak a hirdetéseket látod, magyarul amiket még nem adtak el. Simán lehet, hogy azok hónapok óta fent vannak, plusz rengeteg olyan hirdető van aki igazából nem is akarja eladni az ingatlanját, csak kirakja jó sokért, hátha elviszi valami balek.

Én viccből szoktam nézegetni azt a környéket, ahol gyerekként laktam. Nem akarok hülyeséget mondani, de legalább másfél éve ugyan azt a pár házat látom az ingatlanos oldalakon, nevetségesen túlárazva. Amiről tudok, hogy el is adták (mert rokon volt), az meg a többihez képest fele annyiért ment el. Hogy érzékeltessem a különbségeket: 20 milliós házakat 1+ éve hirdetik, aki meg 10-ért rakta ki azt kb. azonnal elvitték. Te a hirdetések alapján ki fogod rakni 19-ért, mert mégis olcsóbb mint a többi, de az eladható ár meg valahol 14-5 körül van.

Ha a reális ár megvan, akkor javaslom, hogy sok és jó minőségű képet csinálj és LEGYEN ALAPRAJZ. Ha már nem akkor legalább te rajzold le papírra. Írd le, hogy milyen lényeges felújítások voltak, milyen a fűtésrendszer, ha van udvar akkor arról is legyen pár kép. Ezen felül felesleges bármit is kiírni.

2020. febr. 9. 16:47
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
17: Ez országos jelenség. Budapesten a komolyabb családi házaknál már nem 1-2, hanem 10-20 millióval csökkentik az árakat, de még az is messze van a reális ártól.
2020. febr. 9. 20:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Ja tudom hogy Bp-en is ez van (itt lakom). De itt már annyira abszurd a helyzet hogy nézni se nézem...
2020. febr. 9. 20:56
 20/20 anonim ***** válasza:
hol van a lakás?
2020. febr. 10. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!