Esetleg még valami trükk ez ügyben?
A lényeg, az ingatlanportálokon kívül keresek eladó kertes családi házat / sorházat. A keret sajnos szűkös, szükség és jó ajánlat esetén lakáshitel felvétel opció.
Rendszeresen látogatom az EÉR, MBVK, MNV, NAV árverés oldalakat, illetve figyelem a mezőgazdasági hirdetményeket is. Eddig sikertelenül, nem sok jó ajánlat van (1/1 ritka, vagy pedig az, de bérlő van a házban, vagy egyéb turpisság).
Egy időben csináltam azt, hogy a környékünkön ami elhanyagolt, lakatlan ház, próbáltam felkeresni a tulajt, több-kevesebb sikerrel, szintén irreális ajánlatokat kaptam, ha kaptam, vagy pedig a ház volt gáz.
Amit csak az ablakba, kapura kitett táblával hirdetnek, az általában szintén felejtős, jó ajánlattal még nem találkoztam...
Fentieken kívül, milyen opció van még, mit lehetne bevetni, hogy hozzájussak párommal végre egy normális házhoz, megfelelő helyen?
Kérem, gyűlölködő, negatív válaszoktól kíméljetek...
Nem nagy trükk, de működik!
Többet dolgozni => több pénz!
Továbbtanulni, piacképes végzettségért => befektetés után több pénz
Ezután többet dolgozni (önállósodni) => még több pénz (több kockázattal)
Remélem nem fogod negatívumnak venni, mert nem annak szánom.
Minden ingatlannak van egy - a fekvése, állaga által meghatározott - forgalmi értéke. Ezen az áron 1 hét alatt lehet vásárolni az adott helyen pénztárcának megfelelő ingatlant.
Csak a kérdés az, hogy a "szűkös keretetek" és a hitelfelvételi lehetőségeitek összhangban vannak e az igényeitekkel és az elképzeléseitekkel?
Ha ti ott és annyiért ahol szeretnétek, nem kaptok már hosszú ideje, akkor másfelé, olcsóbb helyen kell keresgélni! Rengeteg ingatlan van eladó és a szezon beindultával még több lesz, de a lehetőségeitekhez kell beállítani a keresőt!
Mért fontos az 1/1 vagy hogy ne legyen bérlő?
Az árveréseken sokszor a piaci ár fölötti összeg alakul ki.
Szerintem nyugodtan beveheted a vadászterületre az ingatlan.com-ot.
Az a baj, hogy te ilyen jolly joker szintű házat keresel.
Ami jó és viszonylag jó áron is adják, arra kp-s vevők is lecsapnak, ergo a tulaj nem fog a te hiteles tökölésedre várni hónapokat.
Nem értem amúgy, miért nem lehet konkrétumot kiírni, hol nézelődsz és mennyi a keret.
Megint egy semmilyen válasz..
Hát ez bizony nem fog összejönni így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!