Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Esetleg még valami trükk ez...

Esetleg még valami trükk ez ügyben?

Figyelt kérdés

A lényeg, az ingatlanportálokon kívül keresek eladó kertes családi házat / sorházat. A keret sajnos szűkös, szükség és jó ajánlat esetén lakáshitel felvétel opció.

Rendszeresen látogatom az EÉR, MBVK, MNV, NAV árverés oldalakat, illetve figyelem a mezőgazdasági hirdetményeket is. Eddig sikertelenül, nem sok jó ajánlat van (1/1 ritka, vagy pedig az, de bérlő van a házban, vagy egyéb turpisság).

Egy időben csináltam azt, hogy a környékünkön ami elhanyagolt, lakatlan ház, próbáltam felkeresni a tulajt, több-kevesebb sikerrel, szintén irreális ajánlatokat kaptam, ha kaptam, vagy pedig a ház volt gáz.

Amit csak az ablakba, kapura kitett táblával hirdetnek, az általában szintén felejtős, jó ajánlattal még nem találkoztam...

Fentieken kívül, milyen opció van még, mit lehetne bevetni, hogy hozzájussak párommal végre egy normális házhoz, megfelelő helyen?

Kérem, gyűlölködő, negatív válaszoktól kíméljetek...

2020. febr. 4. 09:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért tudták elhappolni előletek, mert a 3,5milliót nem tudtátok felüllicitálni.

Gyakorlatilag ismét bebizonyosodik, hogy irreálisak az elképzeléseitek, mert ha még 4 millió sincs a zsebetekben, akkor miről is beszélünk?

Először legyen pénz, aztán lehet akár licitálni, vagy vásárolni "normális házat, megfelelő helyen"!

2020. febr. 5. 10:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted 3.5-ért ki ad oda egy házat, ami 10et is ér? Még 7ért elhiszem..

És hogy fogjátok kifizetni a szakiparosokat, ha még 3.5 milliós házra sincs pénzetek jóformán :D egy lelakott ház felújítása nem pár 100ezres tétel..

2020. febr. 5. 10:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Na csak kiderül, hogy az lenne a trükk, hogy több pénzt kell keresni. Vagy tudni hol a takaró vége.
2020. febr. 5. 10:26
 14/17 A kérdező kommentje:

Nem, nem úgy értem hogy nem volt több pénzünk. 10 millió az alap, és ez folyamatosan nő... csak ugye értelmes ingatlanba kéne a pénzt fektetni, nem valami szakadtba.

Még akartunk gondolkodni rajta, de addigra elvitték, ill. megnyerték ugyanis licites volt.

2020. febr. 5. 15:53
 15/17 xswerdy ***** válasza:
100%
hogy vitték el előttetek a 10 milliót érő házat 3,5-ért? Miért nem licitáltatok akkor kicsit feljebb?
2020. febr. 6. 14:50
 16/17 anonim ***** válasza:
15: A 14.-ben leírta.
2020. febr. 6. 20:45
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy árverésnek van határideje és ez nyilvános.

Azon belül lehet gondolkozni, de nem a végtelenségig.

Ha ennyire nem értesz hozzá, akkor inkább ne is foglalkozz árveréses házakkal, mert jó eséllyel a mellette levőt veszed meg! Vagy veszel egy tulajdonrészt a nyolcból és azt is haszonélvezettel terhelten. Nagyon képben kell lennie annak, aki árverésen jó állapotú, jó helyen levő házat tud venni 1/3-ad áron.

Én is szoktam nézni az árverési felületeket és pont a múltkor láttam, hogy az árverés XY utca 72-ről szólt és a meghírdetett képen az XY utca 64-es ház szerepelt. Megnéztem a GoogleMaps-on, a 72-es szám egy vasúti sínek mellett álló rom volt. Szóval, nagyon résen kell lenni!

2020. febr. 7. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!