Ha gazdag lennél hol vennél házat?
Szóval gazdag vagy meg minden,
És vennél egy házat (nem Magyarországon) akkor melyik város, ország lenne az ahol ott élnél és laknál?
-Miért?
Görögország, azon belül is valamelyik nagyobb város, vagy annak közelében.
Motorosként nem is jöhetne szóba más, csak mediterrán éghajlat, az autó is csak épp akkora lenne amivel boltba eljárnék stb.
Bár nem igazán értem ez mitől autó - motor kategória de üsse kavics.
Valahol Észak - Amerikában, valami eldugott helyen, a lényeg hogy ne legyen szomszéd mondjuk 5km-en belül. Szeretem a csendet és a nyugalmat. Mellé egy kis föld, egy műhely, és ha a közelben még tó is lenne ahol tudok horgászni akkor már gyanakodnék hogy valószínűleg meghaltam és ez a Mennyország.
Valahol a Földközi-tenger partján egy legalább 3 szintes házat(-1,0,1),szintenként 150 m²-eset, lenne hozzá mélygarázs is
Ez jó lenne kb. 55 éves koromig, utána egy magashegységben vennék házat közel egy magánklinikához, itt már nem kell több szint, sem mélygarázs
Ha 500 millió feletti vagyonom lenne:
Egy panorámás vagy egy normális fekvésű kb 140 nm-es, 5 szobás házat vennék garázzsal és minimális kerttel valahol Buda 3. kerületében kb 90-130 millió Ft értékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!