Mennyi az a max km amivel még vennél automata váltós autót?
Figyelt kérdés
2019. szept. 13. 16:36
1/6 anonim válasza:
250 ezerrel vettem legutóbb automatát. De ebből a szempontból noncs jelentősége, hogy automata vagy sem.
3/6 anonim válasza:
Nyilván anyagi helyzet függvénye, én személy szerint max 3 év, max 100000km.
5/6 anonim válasza:
engem nem érdekel a km. mutassák meg, hogy az autó élete során hányszor volt a váltó karbantartva, olajcseréje meg ilyenek.
ha el van hanyagolva, akkor lehet alig 200ezernél is már vannak hibái...és hát nem olcsó.
6/6 anonim válasza:
Nem a váltótól tenném függővé. Hanem hogy az egész autót mennyire tartották karban és ez mennyire leinformálható. Ha mindenképp számot kell írnom, 200.000km fölött nem szívesen vennék semmilyen autót, akkor sem ha patika állapotú, akár automata, akár manuális váltós.
(Legutóbbi autómat én is újonnan vettem és ha tehetem ezentúl sem szívesen vennék már használtat. De ez a kérdés szempontjából teljesen lényegtelen információ.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!