Ha gazdag lennél, mit vennél először?
Figyelt kérdés
ÉN egy ultra erős gaming PC-t vennék aztán nyomatnám egész nap... TI?2016. jún. 9. 18:08
1/16 anonim válasza:
Egy-két ingatlant, amit aztán kiadnék albérletbe, hogy legyen folyamatosan passzív jövedelmem, és ne kelljen folyton azon parázni, hogy miből fogok megélni, ha elveszítem az állásom.
2/16 anonim válasza:
Vmibe befektetnek, aztan szep uj ruhakat es cipoket vennek magunknak, h jol mutassunk a parizs/istambul /dubai utjainkon.
4/16 anonim válasza:
Én először egy autót vennék magamnak, mivel jelenleg nincsen.
5/16 anonim válasza:
Ha most hirtelen egy csapásra gazdag lennék, akkor valószínűleg először megünnepelném, mondjuk egy fagyival vagy finom tortával. (ha nem leszek hirtelen gazdag az se baj, fagyi, süti marad, csak az "apropó" más)
6/16 anonim válasza:
gazdagság nem behatárolható, így válaszolni sem igen lehet a kérdésre.
valakinek már 1 milla is sok pénznek számít, míg másnak apró.
7/16 anonim válasza:
Egy repülőjegyet + egy lakást. És ezzel örökre itt hagynám ezt az életet.
8/16 anonim válasza:
Én VR-t vennék és bye-bye valóság.
9/16 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy mit vennék, hanem mit tennék. Először is felkeresnék egy komoly pénzügyi szakembert, hogy segítsen a vagyonom jelentős részét svájci bankokban lekötni, mivel totál hülye vagyok a pénzügyi dolgokhoz. Elmennék egy profi intenzív angol ill. német nyelvkurzusra, vennék egy értékálló ingatlant Bp.-en (csak azért, hogy vissza-visszajárva én legyek a Jani a pórnép között :D), Bécsben, Londonban és minél előbb kimennék külföldre. Mivel utálom amit most tanulok tuti otthagynám az egyetemet és átmennék pénzügyi képzésre, hogy majd külföldön ne csődöljenek be a vállalkozásaim és terveim szerint így még vígan el is éldegélnék (+a kamatokból). Ja meg persze felszednék egy gyönyörű csajt (nem *rvát!) egy M6-os bömös segítségével. Ja, hogy azt nem említetted mennyiből...hát alsó hangon olyan 5 millió euró, hogy azért hazárdírozni is legyen lehetőségem.
10/16 anonim válasza:
Repülőjegyet, de egy útra!
Vissza nem jönnék ide...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!