Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ti hogyan fertőtlenítitek a...

Ti hogyan fertőtlenítitek a konyhát?

Figyelt kérdés
Sajnos a barátom elég igénytelen ilyen szempontból... Ma a munkahelyén az egyik munkatársa egész nap hányt, mire barátom hazaért neki ment 1x hasa... És erre azt a telefont, amit végig bent tapizott munkaidőben képes volt letenni a mosogatóra, aztán a konyhaasztalra is, hajam égnek áll, hogy lehet valaki ennyire trehány. Szóval tippeket szeretnék a konyhaasztal és a mosogató fertőtlenítésére, mert eddig csak mosogatószeres forró vízzel szoktam lemosni mindent, de most valami komolyabbra van szükség. Sanytol univerzális tisztítón azt olvastam, hogy élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületekre nem szabad használni, már pedig a konyhaasztal az. Ti hogyan szoktátok csinálni?
2018. máj. 15. 20:09
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Elküldenélek titeket amúgy egy napra oda dolgozni, mondjuk fejni. Amikor percenként csöpög az arcodra a fos meg a húgy. :D Megnézném, mennyire éreznétek komfortosan magatokat, ha már a saját retketekben szerettek élni.
2018. máj. 16. 21:42
 32/35 anonim ***** válasza:
Na azért ne túlozzunk már. Egy telepen nem csepeg rád semmi percenként. Ha ennyire igénytelennek tartod, akkor szakíts vele. Érdekes egyébként, hogy a hányástól félsz, de ugye aki ilyen helyen dolgozik, ott bizony vannak szagok, amik munka után is megmaradnak az ember bőrén, ha csak ki nem fejlesztett egy speckó tusolási rituálét, mint én. Úgyhogy ne hisztizz és ne kamuzz. (Agrármérnök vagyok)
2018. máj. 19. 08:16
 33/35 A kérdező kommentje:

Nem sok embert ismerek, aki a szagoktól képes lenne hányni és én sem ilyen vagyok. Ebben mi a kamu? Szép lenne egy kis szarszagtól elhányni magam.

Te akkor még nem jártál náluk, bár jobban is jársz, általában a gumicsizmába is befolyik a szar. :D

2018. máj. 19. 16:48
 34/35 anonim ***** válasza:
Ha 5 éve vezetsz háztartást miért nem tudod, hogy mivel lehet a mosogatót meg az asztalt fertőtleníteni? Eddig sosem csináltad? Na akkor te is jó igénytelen vagy.
2018. máj. 25. 14:00
 35/35 A kérdező kommentje:
Forró vízzel+mosogatószerrel szoktam, nem szeretem az erősebb fertőtlenítőket, szerintem a konyhában nem egészséges.
2018. máj. 25. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!