Ti hogyan fertőtlenítitek a konyhát?
Mit kell ezt ragozni?
Takaríts, ne itt gépelgess. A bacik csak terjednek mindenhol!
De inkább engedd el ezt a szegény fószert, mert csak szenvedni fog melletted.
Azt írtad hogy letette a telefont 2 db helyre és már itt hiperventillálsz.
Nőj fel, az embernek meg adj esélyt egy normális kapcsolathoz.
Most valaki szerint tényleg normális dolog a hasmenős-hányós vírusos szaros tárgyakat a konyhában pakolászni, vagy rosszul látok?
Már megtettem, amit szerettem volna, köszönöm az építő jellegű kommentet. Látszik, itt senki nem dolgozott még állatgondozóként.
De, az imént adtunk tanácsot neked.
Badum-tsz.
Ez azért így rossz kombó, amit ketten alkottok...
Nos, én nem fertőtlenítek (hipó az én házamba nem kerül, falnak megyek a szagától és nem elég kímélő cucc rám és a környezetre nézve) és leginkább vízzel tisztítok mindent és kész, immunrendszerem pedig remek, DE ha a párom parázik, az azért mégiscsak érdekel s a kedvéért igenis használnék még törlőkendőt is (ami nekem tök feleslegesnek tűnne, de nyilván alaposan kezet mosnék még a telefon megfogásához is - a munkahelyen be lehet rakni zacskóba, ha annyira telefonálni kell), nemhogy tényleg szarosan menjek haza, bár nem tudom, konkrétan ez mit jelent, de kicsit sem lennék az, alap.
Lehet, hogy a kérdező túlérzékeny, szerintem is az, nem tudhatom, mennyire, de attól még nem teszünk rá magasról, hogy problémája van, hanem ha nem kerül sok erőfeszítésbe, segítünk neki a tisztább lakás elérésében.
Nekem eme hozzáállás hiányával van bajom :(
Az ecet amúgy jó, azt használom én is néha, az még normálisabb anyag számomra, plusz kemény víznél ki se tudom hagyni. De a fertőtlenítéshez semmit nem értek, a forró vízen túl.
A telefon akárhova lerakása viszont normális dolog, s ha a fickó nem érti a problémát, persze, hogy lerakja. Úgyhogy pont ezen a ponton nem rökönyödnék meg.
Szerencsétlen pasas!
A munkahelyén egy csomó tehénnel elbír, otthon meg ezzel az eggyel sem...
Az ilyen kérdéseknél lehet látni, hogy mennyire nem egészséges, ha egy nő otthon unatkozik munka helyett, mert mindenbe beleköt, miközben a párja kidolgozza a belét.
A koszos, bacis pénzt is fertőtleníted amit fizetésként hazavisz??!
Te miről beszélsz, hogy én nem dolgozom? Hol írtam én ilyet? :D Ez vicces, ugyanis én is dolgozom, de köszi... "Kidolgozza a belét" :D Amúgy képzeld, a pénzt sem szoktam a mosogatóba tenni, bármilyen meglepő, akármelyikünk is kereste meg! :D
Tehén se vagyok éppenséggel, de mindegy.
Nem tudom amúgy, más hogy reagálna arra, hogy most pl. konkrétan szarszag terjeng az ágyban, mert ma a fos alatt kellett nyúlkálnia és azt a szagot nem szedi le 20 kézmosás sem. De biztos én vagyok a finnyás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!