Én hetente egyszer szoktam, anyám mindennap. Félévente szerintem kicsit kevés, de a mindennapos meg túlzás.
2016. márc. 26. 16:18
3/14 anonim válasza:
A vécét minden nap domestos kendővel áttöröljük. Úgy 5 naponta éjszakára Domestost nyomunk bele.
Zuhanyzó nincs, kád van. Szintén heti domestos kendőzés van. A mosdókagylót 2 naponta mossuk, és szintén kendőzzük.
2016. márc. 26. 17:34
4/14 anonim válasza:
Nem úszik a szarban nálunk sem semmi. Ha elég vízköves akkor rakok a wc-be egy kis domesztoszt estére hagy ázzon, majd reggel megdörzsölöm a kefével, de ezt is max félévente.
Teljesen feleslegesnek tartom gyakrabban takarítani. Szart sosem hagyom rajta a vízkő meg nem árt senkinek. Nem szép, de hát wc, nem az a dolga, hogy szép legyen, hanem hogy ne engedje fel a csatorna bűzét
2016. márc. 26. 17:49
5/14 anonim válasza:
Mindennap ecettel kimosom, de külön nem fertőtlenítem soha.
2016. márc. 26. 20:11
6/14 anonim válasza:
Soha. Takarítom és kész. Az evolúciós parancsaim közt nincs semmi a fertőtlenítésről s tudatosan sem értem, minek kéne az nekem.
2016. márc. 26. 20:33
7/14 anonim válasza:
Kb hetente takarítok mindent.Van hogy megcsúszok vele.Na meg igye ha szükséges egy héten belül valamiért.
A kádar zuhanyra használjuk de télen fürödni szoktam akkor mindennap kitakarítom fürdés előtt.A wc ülőkét 1-2naponta kendővel áttörlöm.
2016. márc. 26. 20:43
8/14 anonim válasza:
Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy én vagyok-e borzalmasan igénytelen, vagy a többiek borzalmasan sterilitásfüggők
2016. márc. 26. 20:50
9/14 anonim válasza:
Heti 1x kínálom meg a tusoló kabinját domestos vízkőoldóval, utána domestossal, a tálcáját csak ez utóbbival. A többit is heti1x, de van, hogy becsúszik egy olyan hét, hogy kimarad, akkor a következő héten. Tudok jót aludni, ha nem jut rá idő. :)
2016. márc. 27. 19:58
10/14 anonim válasza:
#8: Szerintem ez ilyen modern divat, a reklámokban is mutatják, hogy nulla baktérium, ujjé... Ami teljesen irreális, az otthonunk tele van bacikkal s persze bennünk is van rengeteg, még szerencse, hisz kellenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!