Ti milyen időközönként takarítjátok a fürdőszobát - wc-t, kádat/zuhanyzót, mosdót?
Én nemrég megkaptam édesanyámtól, hogy kezdek tisztaságmániássá válni. :D Ugyanis mióta albérletbe költöztem párommal, minden hétvégén takarítom a wc-t Domestossal, a kádat-mosdót Ciffel, majd a lefolyókat szódabikarbóna+ecet kombóval.
22N
Hét naponta mindent.. wc, bidé, zuhanyfülke, mosdó, csempe, ablakok, csaptelepek.nem árt a klotyóba két-három hetente egy lityi sósav, attól hófehér lesz.
A tükröt a nejem szerint én fröcskölöm össze akár a borotvahabbal, akár fogmosással...
A nejem ráadásul mindent észrevesz, mert ragaszkodik az erős fényhez.(kilenc szpot)..
most fogok kapni a pofámra...ugyanis akárki jön, az szeret bemenni a fürdőszobába... a legnagyobb dícséret az anyósomé..aszongya, úgy szeret nálunk üldögélni a wc-n és nézelődni..
sok fertőtlenítő,más a fajanszra, más a kézre..
mint kiderült, én csak egy pasi vagyok, tehát nem mérvadó
Heti 1x.
Szerintem ez a normális :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!