Mivel fertőtlenititek a fürdöszobát? és minden mást? Mit mire használtok? és felmosáskor mennyit öntessz a vizbe? és kádat hogyan mosod, töményen öntöd bele a fertőtlenitőt?
A lidl-ben kapható w5 termékeket használom. Leszedi a vízkövet, mindenre jó, fertőtlenít, tisztít és olcsó.
A felmosó vízbe a mennyiség attól függ, hogy milyen koszos a járólap.
A kádnál pedig szivacsra vagy rongyra öntök belőle, végigtörlöm vele, és zuhannyal öblítem.
Mivel van egy 22 hónapos kisfiam, és mellette macskáim vannak (tenyésztek, ezért van egy elég nehéz természetű, nem ivartalanított kandúrom is), ezért én a felmosóvízbe tenni szoktam egy kevés Domestost is, az általános tisztítószer mellé (kb egy kupaknyit). Egyébként én sem vagyok vegyszerbarát, de egyszerűen muszáj, a bbbüdösmacskák miatt :).
Fürdőszoba: CIF, (WC: Domestos), konyha: CIF és általános tisztítószer. (Néha az asztalra Domestos, nagyon felhígítva. Utána vizes ruhával tisztára törlöm.)
Hálószoba: (ide nem járnak be a makkák) semmi vegyszer, csak porszívó, portörlő (mikroszálas), évenként kétszer Clin az ablakra.
Ha néhol penésszel találkozom, azt is a hígított Domestos-szal irtom ki.
Sziasztok! de jó, hogy ennél a témakörnél is találkozom makkásokkal.nekem is van 3 bbbbüdös francos.családi házban kibe járók.ráadásul az én imádatomnak köszönhetően
mimndenhova mehetnek. a 3 cicc a legkülömbözőbb helyeket birtokolják, úgy, hogy nalunk is muszáj a felmosáshoz a domestost is bevetni.
amúgy én is ecetpárti vagyok, a mosógépben az öblítőtartályba is ecetet teszek.
de van egy nagyon jó tisztítószer, amit a melóhelyeken adnak az olajos, piszkos munkát végzőknek.most nem jut eszembe a neve, de tégelyes zöld paszta, én is úgy kaptam.na ez aztán mindent levisz a fajanszról is olyan
erős zsíroldó, de közben kézkímélő is. egy diónyi pasztát
bedörzsölök egy viladeszerű törlőbe, azzal átdörzsölöm a
mosdókagylót, kádat csempét, hidegvízzel leöblítem és ragyog, mint a salamon t....-e.
A tenyésztő vagyok.
Nekem egy himalája perzsa párom van, a lánycica fókabarna, a kandúr vörös. Alapesetben csak ketten vannak, ám amikor vannak kölykök is, olyankor előfordul, hogy egyszerre akár 9 (!) bbbüdös is szaladgál a lakásban! (Olyankor nem lehet unatkozni... Már a fürdőszobáig eljutni sem egyszerű, mert mindenütt ott vannak, amerre az ember lép.)
Amíg a kicsik teljesen szobatisztává nem válnak, addig sajnos előfordulnak "balesetek", szóval a fertőtlenítés elkerülhetetlen. Ha már szobatiszták, akkor is úgy esznek, mint a malacok, ráadásul a szőrükkel is tele van minden.
De imádnivalóak, és a fiam is nagyon szereti őket! Amíg nem volt a kisfiam, addig a hálószobába is bejöhettek, de amíg a kicsikém meg nem tanulja, hogy a földet nem nyalogatjuk, és nem veszünk mindent a szánkba, addig a háló a bbbüdösöknek tabu.
Most éppen nincsenek kiscicák (pár napja vitték el az utolsót), és egy darabig nem is tervezem, hogy újra legyenek. Szóval most csak a két nagy maccs van, mi meg élvezzük a békét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!