Van valakinek 2 mosógépe?
Egymagamra mosok. Tegnap 4 adagot mostam ki, ma is lesz 3 .
Egy négy tagú családban elég macerás lehet a mosás, viszont ha két gép van egymás mellett akkor fele annyi idő.
Ilyen másnak jutott már eszébe? Valakinek van ilyen?
Ha igen, szárítógép is van mellé? Hány főre mosol?

Ui.: általában mind a mi, mind a gyerekek hétköznapi ruháinál már vásárlásnál odafigyelünk, hogy ne nagyon vegyünk olyat, amit ne moshatnánk össze a többivel, ezzel is sok sok feleslegesen mosással eltöltött időt megspórolva, valamint az ekcémám miatt a fehérnemümet kézzel mosom bőrbarát természetes mosószappannal.
Arra is figyelünk, hogy lehalább 2heti tiszta hétköznapi ruhája mindenkinek mindig legyen.

kettő van, egy újabb meg egy régebbi, az tipikusan koszosmunkásruhás. Együtt még akkor sem szokott menni ha kétheteltem, tehát 10 nap munka 4 nap itthon, pedig akkor volt szennyes, egyszerre nagy mennyiségben, időzítve általában reggelre/hazaérésre kész a mosás.
Nem értem sokan mit levágnak tisztaságmánia címén.
4 kedvenc-gondolom én jobb minőségű-melltartó, há vegyél még 4-et, és elég heti 1x kimosni, az fehérneműkkel...

37# pont les.zarom.
2-3 ezres vízszámlán már csak nem fogok spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!