Van valakinek 2 mosógépe?
Egymagamra mosok. Tegnap 4 adagot mostam ki, ma is lesz 3 .
Egy négy tagú családban elég macerás lehet a mosás, viszont ha két gép van egymás mellett akkor fele annyi idő.
Ilyen másnak jutott már eszébe? Valakinek van ilyen?
Ha igen, szárítógép is van mellé? Hány főre mosol?

Tudod mennyit gondolkoztam már én is ezen?
Most készülünk venni a másodikat, mert nem elég a 6kg töltet.
8 kilóst veszünk és mellette megmarad a kisebb is.
Most napi 1-2 alkalommal megy a 6kg-os gép.
Jó lesz, ha pl. paplant mosok a kicsibe mehetnek a ruhák nem kell mérlegelni, melyikkel kezdjem.
4 fős család, 2 kamasz, napi sport
11# hát igen.
Már nem futok, de futás után kapásból ment egy adag futós cucc. (Heti kétszer)

4 db melltartóval elindítasz egy 6 kg-s gépet?:D Akkor nem csodálom, ha megállás nélkül megy.
Nálunk is van kamasz gyerek, napi edzéssel. Az edzőcuccok közül a póló/trikó az, amit minden alkalommal érdemes cserélni, kb. 5-10 dkg egy. Van 6 db speckó edzőpólója, eszem ágában nincs minden áldott nap mosni ezért, arról nem beszélve, hogy ezeket a gyorsan száradó kis cuccokat akár kézzel ki lehetne lögybölni nagyjából 3 perc alatt. Lényegesen környezetkímélőbb megoldás.

Vannak kedvenc melltartók, azokat gyakrabban hordom. Valahogy meg ki kell mosni.
Vizet a ruha tömege alapján vesz fel a gép. Mosószert annyit önteni bele amennyit akarunk.
Az pedig hogy a mosógép 6kg-os, csak annyit jelent hogy az a maximum, de minden egyes programhoz tartozik egy maximum töltet mennyiség. Nálam az "ing" program 1,5kg-os !!
Ha nem tudjátok használni a mosogépeteket, ne engem hülyézzetek le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!