Akinek van Ariston hotpoint mosógépe, segitene?
Figyelt kérdés
A 60 percesnek irt program megy 2,5 órát.Miért? Van olyan lehetőség h felezni lehet a programidőt,de nem tudom sehogy beállitani.Kérem aki tud segitsen2013. márc. 26. 11:00
1/5 anonim válasza:
60<--->150 perc kicsit sok, de +10-30 perc beleférhet, egyrészt a ruha súlya miatt nőhet a program hossza, másrészt ha nagyon hideg a bejövő víz, akkor a felfűtési idő is hosszabb, harmadrészt, elég sokáig próbálja igazgatni a ruhákat centrifugálásnál, csökkentett fordulatot csak kb. 10 perc küzdelem után fog alkalmazni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod,azt még meg tudnád mondani hogy a mosási funkciókat mért nem tudom beállitani?(intenziv mosás,vasalás könnyités,gyors mosás)azt irja h ezek a funkciók nem használhatók együtt azokkal a programokkal ahol öblités,centrizés van.Hát ez mindegyiknél van..Hu már bánom h megvettem ezt a gépet.
2013. márc. 28. 16:28
3/5 anonim válasza:
én is bánom 130 ezer forintér eléggé sz*már bocsánat a kifejezésér ha olyan a kedve nem centrifugál ki teli sem tömöm és hiába.. inkább vettem volna egy 70 ezres whirlpoolt az nem kerreg így 3 év után arról nem beszélve hogy a mosószertartó alatt rozsdásodik.... átkozott mosógép
4/5 anonim válasza:
Érdekes, nekem semmi bajom vele, teljesen meg vagyunk vele elégedve, bár én elolvastam a használati utasítását...
5/5 A kérdező kommentje:
Énis elolvastam a használati utasitást már ezerszer,de lehet h én vagyok hozzá nem értő de nekem magas..
2013. ápr. 4. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!