Hetek óta keresek olajpermetezőt. Már vettem is, és visszavittem. Nem permeteznek, csak egy pontra fújnak. Létezik egyáltalán ilyen, ami permetez? Diétához kellene, olivához.
Figyelt kérdés
2018. márc. 4. 07:51
11/20 anonim válasza:
www.mikonyhank.hu/olaj-és-ecet-spray-2az1ben-detail
Egy kb 30mp hosszú google kereséssel eut találtam.
13/20 TappancsMancs válasza:
És ha a kérdezőnek is van pont ilyenje? Amúgy szerintem érdemesebb drágábbakat próbálni, de nem vettem még ilyet.
14/20 A kérdező kommentje:
Köszi, eddig ez a legjobb. Nem, nincs ilyenem. Tegnap viszont vettem a kinainál egy pici, kb 1,5 dcl-es szappan kinyomót. Nem permetez, de a célnak megfelel, mert egyszerre 2 gramm olajat enged ki. Már ez is valami, legalább a biofritőzömhöz használható. A salátát nem permetezi be. / 300 ft /.
2018. márc. 22. 14:48
15/20 anonim válasza:
na én most rendeltem ilyet:
16/20 A kérdező kommentje:
Hú de klassz. Kérlek ird meg, ha megkaptad, és kipróbáltad, milyen?
2018. márc. 29. 10:33
17/20 anonim válasza:
Nekem pont olyan van, mint amit a 15-ös belinkelt. Nem szórja az olajat, hanem egy ponton fújja ki. Felejtős.
18/20 A kérdező kommentje:
Köszi. Nagyon meggazdagodna valaki, aki "feltalálná" a permetező olajfujót... Ugy látszik ez még Mo-n kifog.
2018. márc. 29. 18:20
19/20 anonim válasza:
A Fackelmann nagyon jó, de már évek óta sehol nem láttam.
20/20 A kérdező kommentje:
Vannak ilyen eltünős dolgok. Most p. a Mogyi mézeslapja tünt el. Igy ma kénytelen voltunk mézes lapot sütni. Finom lett, de inkább ne nézzétek meg. Majd a kenőcs eltakarja. :)
2018. márc. 29. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!