Vásároltam egy wc ülőkét. Méretre nem lett jó. Blokkal visszavittem de nem cserélték ki . Helyesen jártak el?
Rakd ki falidísznek.
Gondolom oda raktad a wc-hez próbálni és így tele is lett baktériummal.
Teljesen megértem, az eladó céget, ez olyan, mint a ruhaboltban fehérneműt nem cserélnek.
Vegyél hozzá való wc-t 😁
Viccet félretéve amennyiben bontatlan, sértetlen a csomagolás, probléma nélkül vissza kell venniük. 3 napon belül meg pláne. Beszélj azzal az eladóval aki beigérte hogy visszaveszi. Előfordulhat hogy azt mondják majd hogy pénzt nem kapsz vissza de az árát levásárolhatod .
"a hatályos jogszabályok szerint, olyan esetekben, amikor egy adott terméknek nincsen hiányossága és rendeltetésszerűen működik, akkor a kereskedőnek, nem kötelessége visszafizetni a termék árát csak azért, mert a vevő meggondolta magát, nem tetszik esetleg a termék színe vagy nem jó a mérete."
Az, hogy egy eladó azt mondta neked vásárláskor, hogy kicserélik, nem kötelezi a boltot a cserére (bizonyítani sem tudod, hogy azt mondta; de ha még el is ismerné, a boltot az sem kötelezné)
Beszélj az üzletvezetővel, hátha kicseréli (annak ellenére is, hogy nem köteles rá)
Ha nem cserélik, próbáld meg eladni vaterán, jófogáson, vagy ismerősnek.
Vegyél egy A/2 műszaki kartont, vagy rajzlapot.
Tedd rá a WC kagylóra, kopírozd át a körvonalakat, és a csavarok helyét, és vágd ki a sablont.
Na ezzel a sablonnal menj el ülőkét vásárolni - és csak a saját szemmértékedre hallgass. Ne konzultálj az eladóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!