Iphone 6-osom van kb fél éves és besárgult a kijelzője, és az akksija is kb 2-3óráig bírja. Visszavittem garanciáztatni de leráztak, hogy ez nem garis?!?!?!?!?
Minden álmod egy iphone volt? Mi abban annyira jó hogy mindenkinek ez az álma?
Hát látod ennyit ért a szuper telefonod. Nekem akkor se kéne ha ingyen adnák. Szenvedj vele akkor.
Viheted márkaszervízbe, csak rámegy 3 havi fizud. :D
Ne vedd sértésnek, de így jár, akinek egy 3-4 évre tervezett használati tárgy a vágyálma.
Amúgy hol vetted? Valami normális helyen vagy sufnigsm-be?
Azért a "leráztak" részét magyarázhatnád.
Bizonyára megindokolták, hogy miért nem fogadják be.
Azzal ráztak le,hogy mivel van karcolás a telefon hátulján/alján , ezért biztos leejtettem és fizikai sérülés miatt megvonják a garanciát ,pedig csak annyi karc volt rajta amit a tok közé beszorult piszok csinál,oké kb fél éve most vettem ki takarítani,de nem miliméter vastag karc semmi extra... hétfőn felhívom a fogyasztóvédelmet, ennyire jutottam eddig :S
ui: az írjon aki segíteni is tud vagy tanácsot adni,hova menjek !!! rossz indulatú kamu meg megérdemeltem nyomorékokra nem vagyok kíváncsi !!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!