Iphone 6-osom van kb fél éves és besárgult a kijelzője, és az akksija is kb 2-3óráig bírja. Visszavittem garanciáztatni de leráztak, hogy ez nem garis?!?!?!?!?
Először is, ha segítséget kérsz itt (vagy bárhol) legyen egy normális hozzáállásod, ha bajban vagy és idegenek segítsége kell, néha le kell nyelni ezt-azt.
Másodjára, ne legyél ennyire tutyi-mutyi. Verd ki ott helyben a baz'meget és mondd meg nekik, hogy ne feltételezgessenek, hanem vegyék be gariba a telefont és helyben fenyegesd meg a fogyasztóvédelemmel. Hidd el, nem fognak többet nyafogni. Ha mégis, akkor kérd el a vásárlók könyvét és írd bele a problémádat.
Persze előtte otthon fényképezd/videózd le jó minőségben a telód minden pontját úgy, hogy egyértelmű legyen a dátum, hogy mikor csináltad (neten a háttérben látszódik a www.pontosido.com vagy a tv-ben a teletext stb.) ill. írd fel/fényképezd le az imei számát a telónak. Ez arra jó, hogy ha később nem olyan állapotban kapod vissza/ne adj isten nem szólnak neked és cserélik a telódat, akkor lesz egy adu a kezedben.
Miután beveszik, természetesen csak olyan jegyzőkönyvet írj alá, ami neked megfelel (ha beleírják, hogy az ügyfél elejtette, vagy csúszdázott rajta és te aláírod, akkor természetesen rádkenik az egészet, uh csak okosan.)
Ha végül pedig valóban nem veszik be, akkor fogod magad és tényleg beszélsz a fogyasztóvédelemmel.
Szerintem itt mindenki irigy a retkes iphone-jára :D tudod az szomorú ha valaki egy tárgyban leli örömét, aztán ezzel "menő" hogy apuci megvette neki. És? Ettől ő jobb? Okosabb??
Felőlem vehet a kérdező 20 iphone-t is. Pont lefosom. Ha nektek ez az élet akkor hajrá. Élvezkedjetek ezen!
Will, válaszoltam , hivatalos helyen vettem természetesen újként(lehet árulnak használtat is nem tudom)
Egyébként ezt én is tapasztaltam,hogy sokan irigyek rá , én nem menőzésből vettem csak volt egy xperia s-em ami mindig fagyott és akartam egy jó telefont , de nem apuci stb. hanem dolgoztam és összeszedtem ,ez se tökéletes meg sok mindenben korlátozott ,de a sony-nál jobb fényévekkel. Tényleg nem tudom megérteni azokat akik gúnyolódnak, attól jobb lesz valami,vagy ti nem szoktatok hibázni , mindenki mindig jól dönt vagy mi ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!