Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 6-osom van kb fél éves...

Iphone 6-osom van kb fél éves és besárgult a kijelzője, és az akksija is kb 2-3óráig bírja. Visszavittem garanciáztatni de leráztak, hogy ez nem garis?!?!?!?!?

Figyelt kérdés
Mit tanácsoltok,mit tegyek ?? minden álmom egy iphone volt és most benne áll fél évi keresetem és még le is ráztak ,pedig óvtam mint a hímes tojást ,nagyon mérges vagyok,és nem is olyan tökéletes mint ahogy mondták sok képtől (371) galéria lefagy másodpercekre,ha váltok videóra böngészőből szintén lefagy 2-3mp, powerbankkal járok ,és most még a garancia is,ennyi pénzért csinálják meg ,hova lehet fordulni panasszal ? :@@@

2017. márc. 10. 13:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%

Először is, ha segítséget kérsz itt (vagy bárhol) legyen egy normális hozzáállásod, ha bajban vagy és idegenek segítsége kell, néha le kell nyelni ezt-azt.

Másodjára, ne legyél ennyire tutyi-mutyi. Verd ki ott helyben a baz'meget és mondd meg nekik, hogy ne feltételezgessenek, hanem vegyék be gariba a telefont és helyben fenyegesd meg a fogyasztóvédelemmel. Hidd el, nem fognak többet nyafogni. Ha mégis, akkor kérd el a vásárlók könyvét és írd bele a problémádat.

Persze előtte otthon fényképezd/videózd le jó minőségben a telód minden pontját úgy, hogy egyértelmű legyen a dátum, hogy mikor csináltad (neten a háttérben látszódik a www.pontosido.com vagy a tv-ben a teletext stb.) ill. írd fel/fényképezd le az imei számát a telónak. Ez arra jó, hogy ha később nem olyan állapotban kapod vissza/ne adj isten nem szólnak neked és cserélik a telódat, akkor lesz egy adu a kezedben.

Miután beveszik, természetesen csak olyan jegyzőkönyvet írj alá, ami neked megfelel (ha beleírják, hogy az ügyfél elejtette, vagy csúszdázott rajta és te aláírod, akkor természetesen rádkenik az egészet, uh csak okosan.)

Ha végül pedig valóban nem veszik be, akkor fogod magad és tényleg beszélsz a fogyasztóvédelemmel.

2017. márc. 10. 22:27
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a korrekt választ megy a zöld nyilacska utolsó :) Egyébként annyira mondták a maguk dumáját,hogy köpni nyelni nem tudtam , jól kitanult banda...mikor kimentem az üzletből akkor fogtam fel ,hogy mi történt.Nem tudtam,hogy itt úgy kell bemenni ,hogy kikaplak a pultból ha szórakozol ,néha tényleg tutyimutyi vagyok , de ha felidegesítenek akkor menekülés van.... csak tényleg nem tudtam mit tenni ,hogy ilyenkor mit mondjak mondtam én de ezek úgy magyaráztak,hogy ez ennyi meg annyi meg örüljek ,hogy nem 20ezerrel többet kérnek (68ezer kijelzőcsere és 22 akku...) azért nem szóltam vissza gondoltam nem rontok a helyzetemen ,bár miután 10perce kinn voltam legszívesebben visszamentem volna szájbavágni mind a 2szájharmónikást, csak miután már "leokéztam" a dolgokat szégyelltem újra vitázni meg valószínűleg ugyanaz lett volna a vége :/
2017. márc. 10. 22:52
 13/22 anonim ***** válasza:
31%
Meg ne sajnáljalak :D brühühü 😭😭😭
2017. márc. 10. 23:42
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Milyen szomorú történet :( Kár, hogy a kérdésemre nem válaszoltál :(
2017. márc. 11. 03:44
 15/22 anonim ***** válasza:
34%
Kedves kérdező én átérzem a helyzeted, és ahogy olvasgattam a válaszokat rájöttem h jó sok rosszindulatu cugany bevan regisztralva.. A negativ kommentekbol arra következtetek h nem telik ra nekik es feltekenysegbol oltogatnak.. de hat az mar csak az ő bajuk... ne foglalkozt veluk
2017. márc. 11. 13:47
 16/22 anonim ***** válasza:
47%
#15! Tanulj egy kis helyesírást okoskodás helyett. Meglesz az eredménye hidd el ;)
2017. márc. 11. 13:50
 17/22 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem itt mindenki irigy a retkes iphone-jára :D tudod az szomorú ha valaki egy tárgyban leli örömét, aztán ezzel "menő" hogy apuci megvette neki. És? Ettől ő jobb? Okosabb??

Felőlem vehet a kérdező 20 iphone-t is. Pont lefosom. Ha nektek ez az élet akkor hajrá. Élvezkedjetek ezen!

2017. márc. 11. 13:51
 18/22 A kérdező kommentje:

Will, válaszoltam , hivatalos helyen vettem természetesen újként(lehet árulnak használtat is nem tudom)

Egyébként ezt én is tapasztaltam,hogy sokan irigyek rá , én nem menőzésből vettem csak volt egy xperia s-em ami mindig fagyott és akartam egy jó telefont , de nem apuci stb. hanem dolgoztam és összeszedtem ,ez se tökéletes meg sok mindenben korlátozott ,de a sony-nál jobb fényévekkel. Tényleg nem tudom megérteni azokat akik gúnyolódnak, attól jobb lesz valami,vagy ti nem szoktatok hibázni , mindenki mindig jól dönt vagy mi ??

2017. márc. 11. 20:43
 19/22 anonim ***** válasza:
#15: Igen marhára irigyek vagyunk a besárgult kijelzőjű, 2 órát bíró, akadozó iphone-ra, ez minden vágyunk, bárcsak nekünk is lehetne ilyen...
2017. márc. 11. 20:53
 20/22 bp1985 ***** válasza:
Volt már olyan szériás ájfon, aminek nincs valami széria hibája? Wifi, kijelző, akksi, stb??? Amúgy melyik az a hivatalos szerviz, amibe vitted?
2017. márc. 14. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!