Hetek óta keresek olajpermetezőt. Már vettem is, és visszavittem. Nem permeteznek, csak egy pontra fújnak. Létezik egyáltalán ilyen, ami permetez? Diétához kellene, olivához.
Figyelt kérdés
2018. márc. 4. 07:51
1/20 anonim válasza:
Ugyanez a gondom. Egy pontra permetez, még visszavinni sem tudom, mert kaptam. De nem is látok sehol semmilyen választékot. Régen a Sparban volt, azt tudom, ismerősöm vett kb. 10 éve, az rendesen permetez.
2/20 anonim válasza:
Ezt használta már valaki?
3/20 anonim válasza:
Utolsó! Nem ismerem, amit belinkeltél, de látom, hogy ebben benne van "gyárilag" a cucc és nem tudom, ha kifogyott, utána tölthető-e. Nekem kizárólag olívához kellene.
4/20 anonim válasza:
Szerintem nem tölthető után sajnos.
5/20 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem utántölthető, tehát nem opció. És rohadt drága is. Én is mindig váltogatom az olajakat, ezért kellene tölthető. A kérdés még nyitott....
2018. márc. 5. 09:31
6/20 anonim válasza:
Nem is értem a kérdést?!
Hiszen minden háztartás tele van spray-s flakonokkal, amik előbb-utóbb kiürülnek.
Kimossátok és hajrá!
Amúgy a legtöbb műanyag spray tetejének a menete megegyezik pl. a félliteres kommersz pálinkásüveg menetével, ha valaki üveggel esztétikusabbnak találja.
Néhánynak a fuvókája is állítható.
7/20 A kérdező kommentje:
Konkrétan egyet mondjál, aminek használható a feje, és indulok is megvenni. A két decis üveg, ha valóban kompatibilis - jó megoldás lehet.
2018. márc. 7. 10:33
8/20 anonim válasza:
Mi a forever first flakonjával nyomjuk ugyanazzal a flakonnal már kb 3 éve.
9/20 TappancsMancs válasza:
Hát szerintem úgy ki nem mosható, hogy ne maradjon benne az illata a parfümnek vagy bárminek.
10/20 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy a hideg olajat egy sugárban spricceli de ha kicsit melegebb az olaj akkor már jó. Tedd bele a flakont méhány percre meleg vízbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!