Loptam, de visszavittem. Lehet belőle valami?
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy lehet-e valami probléma ebből a kis incidensből. Vázolom a helyzetet.
Szombaton este a barátommal ittunk (nem keveset), hazafele menet a kisutcában megláttunk az építkezésnél( nem építési területen) egy falhoz döntött terelőtáblát. Amolyan 20-25cm széles és úgy 90cm magas, biztos láttatok már ilyet. Na gondoltuk milyen jól fog kinézni a szobában elhoztuk. Senki nem látott minket és nagyon közel lakok az építkezéshez. Kamera sincs ezen az útvonalon, elvileg. Másnap este amikor már sötét volt visszavittem, rajta egy cédulát, hogy mi is történt és elnézést kértem. Ebből lehet valami, vagy nem kell aggódnom. Soha eddig egy kiflit nem loptam, ez most csak azért lehetett mert elég sokat ittunk és győzködött, hogy vigyük el. Ezután sem fogok, mert nem szeretném az életemet elszúrni, mert fiatal vagyok és az erkölcsi bizonyítványba tudtommal belekerülne.
Köszönöm a válaszokat!
Nem írtam alá. Utánajártam, ezen kívül nem történt semmi más. :D
Köszönöm a tanácsot! Ment a zöld kéz
Általánosságban: megvalósult a törvényéni tényállás valamennyi elem, a bűncselekmény befejezett ennek alapján megindulhat a büntető eljárás. A bíróság a tárgyak visszaadását és a magbánást enyhítő körülményként fogja értékelni.
A te esetedben: a munkások megtalálják a tárgyakat és a cetlit és jót röhögnek, hogy milyen hülye vagy :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!