Ti folyóvízben mosogattok vagy spóroltok és?
"Ez egyáltalán nem helytálló:"
Nálatok. Nálunk pedig mindenki reggelizik, sokszor meleg ételt (zabkása, rántotta, omlett, tükörtojás stb.), vagyis mosandó edény is keletkezik. Hétköznap nem egyidőben ebédelünk, de ettől még mindenkinek lesz legalább egy, inkább 2 tányérja (általában van leves is), plusz uzsonna és/vagy vacsora, amit szintén otthon, és kulturált módon tányérból fogyasztunk.:-) Engem az lep meg, ha egy 3-4 tagú családnak egy hét alatt gyűlik össze 16 mosandó tányér.
Nem értem a vitákat a mosogatógépesek részéről. Én a kérdést a kézzel történő mosogatásra értettem, és szerintem sokan, és ennek megfelelően válaszoltak is.
Van akinek nincs pénze mosogatógépre, van, akinek nincs helye, van, akinek nem éri meg, mert nem tudja kihasználni.
Teljesen rendben van, aki géppel mosogat, de ne vitatkozzon, mert nem a kérdésre válaszolt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!