Egy elírás volt csak, de valóban igazad van, huzat *
2017. ápr. 21. 14:13
12/18 anonim válasza:
Természetesen egyforma, bár mi is 2x2-es paplant használunk, de azt a párnahuzatot húzom fel mindkettő párnára, ami a paplanhoz tartozik.
A lányomnak is egyforma a paplan és párnahuzat.
Párom tavaly nyáron mondta, dobjuk ki azokat, aminek esetleg nincs meg a párja.Ezt tettük, vettünk még pár szett újat.(elég gyakran cserélem a huzatot)
Mellesleg nevetségesen mutat egy össze-vissza ágynemű.
Ha valamelyiknek elveszik a párja, én megszabadulok tőle.
2017. ápr. 21. 21:04
13/18 A kérdező kommentje:
Akkor nekem mindig nevetséges (persze, ez a mentalitás is jó , semmitől nem rosszabb, vagy másabb mint az enyém), mert nekem nagyon gyakran összevissza, talán párszor ha kerül párba, előfordul , hogy nincs párja, vagy épp más húzta fel, vagy épp mosásban van, valahogy sosem foglalkoztam vele, hogy párban vannak-e.
2017. ápr. 21. 21:24
14/18 anonim válasza:
Képzeljétek, nálunk a férjem ragaszkodik hozzá, hogy különböző paplanhuzatunk legyen. Így nekem női, neki férfi színű van. Én sem értem, de már megszoktam. Így legalább meg tudjuk különböztetni, mert neki vékonyabb is a paplanja. Nem mondom, hogy elegáns, de nekünk így otthonos. Ha jön valaki, az ágytakaró alá nem szoktak benézni.
2017. ápr. 27. 11:08
15/18 anonim válasza:
Az esztétikus dolgokat nem azért alkalmazzunk az otthonunkban, hogy mások lássák, hanem mert nekünk van rá igényünk.
2017. ápr. 27. 11:49
16/18 anonim válasza:
14 vagyok, az ágytakarót arra írtam, akit zavar ha máshol lát ilyet. Hol lát ilyet máshol? Vagy nagyon közeli rokonnál, vagy olcsó szálláson. Máshol nem tudom elképzelni a szitut.
2017. ápr. 27. 12:06
17/18 A kérdező kommentje:
De durvaaa :o látom az ágynemű kérdésnél is pontozgatnak :o Nagyon durva, mi lehet ebbe hasznos vagy nem? Egyszerű vélemény, sajnálom akiket lepontoztak, semmi rosszat nem írt senki.
2017. ápr. 28. 18:10
18/18 anonim válasza:
20 évesen "két oldalról" kaptunk egyelőre ágyneműket, így még sajnos a párnahuzat se jó méretben a párnára, nem hogy még egyforma legyen. :D Nekem is jobban tetszik ha egyforma, későbbiekben biztosan így fogom venni. De igazából sose nézzük, mert mindig rajta van az ágytakaró.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!